Fiscul organizează în următoarele două săptămâni şapte licitaţii. Oferta: blugi, deşeuri metalice, maşini, case şi terenuri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Preţurile de pornire în licitaţiile organizate de Fisc ar putea să-i atragă pe mulţi români FOTO Adevărul
Preţurile de pornire în licitaţiile organizate de Fisc ar putea să-i atragă pe mulţi români FOTO Adevărul

Direcţiile judeţene ale Finanţelor Publice organizează în următoarele două săptămâni şapte licitaţii pentru vânzarea de bunuri devenit proprietate a statului. Preţurile de pornire în licitaţii sunt mai mici decât cele de pe piaţă. „Adevărul” vă prezintă oferta Fiscului, dar şi care sunt paşii de parcurs pentru a participa la licitaţii.

La Galaţi, Direcţia Generală a Finanţelor Publice organizează pe 29 ianuarie o licitaţie de vânzare a 800 de tone de deşeuri metalice la un preţ de 850 de lei/tonă. Bunurile au devenit proprietatea statului din ranfluarea apavei navei Slatina. 

La Giurgiu, Fiscul scoate la licitaţie barcă cu motor Yamaha 66M-D1, cu pornire electric, la un preţ de pornire de 1.500 de lei, dar şi un autoturism marca Opel Astra, anul de fabricaţie 1993, cu o capacitate cilindrică de 1.600 de centimetri cubi, la un preţ de pornire de 950 de lei. 

În Timiş, un teren intravilan situate în Lugoj, cu o suprafaţă de 532 de metri pătraţi, are un preţ de pornire de 6.200 de lei, iar un teren arabil din extravilanul localităţii Bucovat, cu o suprafaţă de 5.000 de metri pătraţi, este vândut începând cu 13.200 de lei. Tot aici, o casă cu teren situată în comuna Pesac din Timiş, cu o suprafaţă de 719 metri pătraţi, este licitată începând cu 38.316 lei. 

În Ilfov, Fiscul organizează mâine o licitaţie prin care încearcă să vândă mai multe autoturisme. De exemplu, un autoturism marca BMW, cu o capacitate de 1.796 de centimetri cubi, cu un grad de uzură de 85, este licitat de la 486,75 lei.

La licitaţia publică pot participa atât persoanele fizice , cât şi juridice, cu următoarele condiţii:

- înscrierea la licitaţie pe baza unei cereri.

- plata unei garanţii de participare la licitaţie , reprezentând 10% din valoarea de pornire la licitaţie.

- împuternicirea persoanei care îl reprezintă pe ofertant.

- pentru persoanele juridice de naţionalitate româna, copie de pe certificatul unic de înregistrare eliberat de oficiul registrului comerţului.

-pentru persoanele juridice străine, actul de înmatriculare tradus în limba română şi legalizat.

-pentru persoanele fizice române, copie de pe actul de identitate;

-pentru persoanele fizice străine, copie de pe paşaport.

-dovadă emisă de creditorii fiscali că nu are obligaţii fiscale restante.   

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite