Fiscul din Vâlcea vinde laptopuri la preţuri începând de la 250 de lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Preţul de pornire în licitaţie pentru laptopurile scoase la vânzare de Fiscul din Vâlcea sunt cuprinse între 250 şi 650 de lei, cu TVA inclusă
Preţul de pornire în licitaţie pentru laptopurile scoase la vânzare de Fiscul din Vâlcea sunt cuprinse între 250 şi 650 de lei, cu TVA inclusă

Administraţia Judeţeană a Finanţelor Piblice Vâlcea organizează marţi, 27 august, licitaţie publică pentru vânzarea mai multor bunuri devenite proprietatea statului, printre care şi 10 laptopuri, la preţuri începând de la 250 de lei.

De exemplu, un laptop marca Dell este scos la licitaţie la un preţ de pornire de 250 de lei, cu TVA inclusă, un laptop Dell Inspiron cu 350 de lei, iar unul HP Pavilion D5 cu 550 de lei. Oferta mai cupinde laptopuri marca Lenovo, Acer şi Toshiba, preţurile de pornire în licitaţie ajungând până la 650 de lei. În anunţul de licitaţie nu se precizează caracteristicile acestor bunuri. 

Pasul de licitaţie este de 5% din valoarea bunului scos la vânzare. 

Oferta Fiscului din Vâlcea este foarte vastă: mantale pentru frizerie, furtune hidraulice, băuturi alcoolice, îmbrăcăminte, oale, lumânări sau bormaşină. 

În ultima perioadă Direcţiile Judeţene ale Fiscului au organizat tot mai multe licitaţii de valorificare a bunurilor provenite din executare silită sau din confiscări, devenite proprietatea statului.  

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite