Fiscul din Bacău vinde peste 20.000 de litri de alcool, lichior, rachiu, suc de zmeură şi de vişine alcoolizat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alcoolul scos la vânzare de Fiscul din Bacău a fost confiscat şi este acum proprietatea statului FOTO Adevărul
Alcoolul scos la vânzare de Fiscul din Bacău a fost confiscat şi este acum proprietatea statului FOTO Adevărul

Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Bacău scoate la vânzare, prin atribuire directă, fără licitaţie, peste 22.000 de litri de băuturi alcoolice, bunuri confiscate şi devenite proprietatea statului, la preţuri cu mult sub cele de piaţă.

Fiscul din Bacău vinde peste 6.000 de litri de lichior de portocale, cu o concentraţie alcoolică de 26,7% vol., la un preţ de 0,5 lei pe litru, şi peste 700 de litri de alcool etilic alimentar, cu o concentraţie de 94,7% vol., ambalat la PET de 2 litri, la un preţ de 1,25 lei/litru. 

Aproape 10.000 de litri de rachiu natural de mere, cu concentraţii de 28,3%, respectiv 27,9% vol., sunt scoşi la vânzare de Fiscul din Bacău cu 0,38 lei/litru, se arată într-un anunţ postat pe site-ul anaf.ro.

De asemenea, tot cu 0,38 lei/litru se vând peste 6.000 de litri de suc de zmeură alcoolizat şi de suc de vişine alcoolizat. Băuturile se vând vrac într-un recipient. 

Marfa poate fi valorificată direct de la locul de depozitare, ca materie primă în vederea procesării, numai de către antrepozitari autorizaţi.  

   

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite