Fiscul din Turda încearcă de un an să vândă un palat ţigănesc evaluat la 400.000 de euro. Preţul de pornire la următoarea licitaţie s-a înjumătăţit

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Aproape 10 ani a durat construcţia celebrei vile din Turda. Proprietarul a vrut să ridice cea mai impozantă clădire din oraş
Aproape 10 ani a durat construcţia celebrei vile din Turda. Proprietarul a vrut să ridice cea mai impozantă clădire din oraş

Celebra vilă cu turnuleţe din Turda, judeţul Cluj, adică un adevărat palat ţigănesc care face deliciul turiştilor care trec prin oraş, a fost la vânzare de către Fisc în urmă cu mai bine de un an. Numai că nici până acum nu s-a găsit un cumpărător. După mai multe licitaţii eşuate, preţul de pornire a scăzut de la 400.000 de euro la 190.000 de euro.

Următoarea licitaţie va fi organizată de Agenţia Finanţelor Publice Turda pe 26 septembrie, iar pentru a participa, cel interesat trebuie să depună o garanţie de 10% din preţul de pornire. Debitorul şi proprietarul locuinţei este Gabor Ianoş, cunoscut drept bulibaşă în comunitatea de romi din localitate. Acesta a murit în urmă cu patru ani şi a lăsat în urmă nu doar casa, dar şi datorii uriaşe la stat. 

Pe portalul specializat executări.com, imobilul este descris ca fiind o proprirtate imobiliară de tip rezidenţial, compusă din teren cu o suprafaţă de 385 de metri pătraţi şi casă cu regim de înălţime subsol+parter+etaj cu aria construitp la sol de 379,14 metri pătraţi. 

Aproape 10 ani a durat construcţia celebrei vile din Turda. Proprietarul a vrut să ridice cea mai impozantă clădire din oraş. Şi a reuşit, pentru că nu trece zi fără ca vizitatorii, uluiţi de multitudinea de turnuleţe şi „broderii“ din tablă, să nu le imortalizeaze. 

La construcţie s-au folosit materiale de cea mai bună calitate, de la marmură până la căzi de baie purtând semnătura Versace, iar cele 10 camere au câte 50 de metri pătraţi fiecare. O curte separată a fost special îngrădită pentru căruţe şi maşini, dar acum totul este ferecat. 

palat tiganesc turda
Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite