Fiscul din Bacău vinde la super ofertă lichior de portocală, rachiu de mere şi suc de vişine alcoolizat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alcoolul scos la vânzare de fisc a fost confiscat şi a devenit proprietatea privată a statului FOTO Adevărul
Alcoolul scos la vânzare de fisc a fost confiscat şi a devenit proprietatea privată a statului FOTO Adevărul

Direcţia Generală a Finanţelor Publice Bacău scoate la vânzare mii de litri de băuturi alcoolice confiscate şi devenite propriatate privată a statului. Preţul unui litru de alcool este de maximum 1 leu.

În oferta Fiscului din Bacău sunt incluse 6.047 de litri de lichior de portocală, cu concentraţie alcoolică de 26,7%, preţul fiind de un leu pe litru. De asemenea, Fiscul mai vinde peste 9.000 de litri de rachiu natural de mere, la preţul de 0,75 lei pe litru, şi suc de zmeură şi de vişine alcoolizat, tot la 0,75 lei/litru. 

Alcoolul etilic alimentar, concentraţie 94,7%, în cantitate de 717 litri, este scos la vânzare la preţul de 2,5 lei/litru. 

Cantităţile sunt vândute vrac, într-un recipient, iar ele pot fi cumpărate ca materie primă în vederea reprocesării numai de persoanele fizice şi juridice care au antrepozit fiscal, se arată în anunţul Direcţiei Generale a Finanţelor Publice Bacău. 

Nu este pentru prima dată când Fiscul scoate la vânzare băutări alcoolice. În gama largă se produse scoase de Fisc pe tarabă sunt incluse maşini, case, apartamente, terenuri, locuri de veci, utilaje, articole vestimentare, ambarcaţiuni şi chiar şi un avion. 

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite