Dedeman extinde reţeaua de bănci cu ajutorul cărora vinde produse în rate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
dedeman wall street

Dedeman a încheiat un nou parteneriat cu una dintre cele mai mari instituţii financiare din România, numărul băncilor cu ajutorul cărora compania poate vinde produsele în rate ajungând astfel la şapte.

Grupul Banca Transilvania a anunţat, vineri, că începe un nou parteneriat cu retailerul Dedeman, prin compania sa de consumer finance, BT Direct, prin care cumpărătorii pot avea acces la noi soluţii de finanţare rapidă.

”Apelând la birourile de creditare şi la consultanţii BT Direct din oricare dintre cele 49 de magazine Dedeman, clienţii pot achiziţiona produse în rate, cu finanţare de la BTD”, se arată în comunicat.

În noua ofertă de creditare BT Direct, clienţii primesc răspuns pe loc cu privire la primirea finanţării, nu este necesară adeverinţă de venit, iar ratele sunt cu dobândă fixă pe toată perioada creditului, potrivit băncii. Totodată, perioada de creditare este între 6 şi 60 de luni, iar cardul Direct poate fi folosit pentru cumpărături în rate, din magazinele Dedeman, plătind la POS-urile Băncii Transilvania.

”Gama produselor care pot fi achiziţionate din magazinele Dedeman este foarte variată: peste 45.000 de articole - de la materiale de construcţii şi amenajări interioare, până la produse pentru grădină, mobilier, decoraţiuni, electronice şi electrocasnice. Peste 80% dintre produsele comercializate în reţeaua Dedeman provin de la producători români”, se arată în comunicat.

Totodată, BT Direct şi ERB Retails Services, companie achiziţionată de Banca Transilvania în 2018, vor fuziona în 1 august, potrivit băncii.

În ce priveşte numărul băncilor şi IFN-urilor cu care Dedeman a încheiat parteneriate, acesta a ajuns la nouă: Banca Transilvania, Raiffeisen Bank, BRD Finance, Cetelem, Credit Europe Bank, Garanti Bank, UniCredit Bank, BCR şi EuroLine. 

Economie


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri