Declaraţia Unică 2019. Spaţiul Privat Virtual al ANAF nu funcţionează, cu o zi înainte de termenul limită

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mai mulţi contribuabili se plâng că Spaţiul Privat Virtual (SPV) din site-ul ANAF, prin intermediul căruia se depun declaraţii, nu funcţionează, cu numai o zi înainte de termenul limită pentru depunerea Declaraţiei Unice 2019, respective 31 iulie 2019.

„Domnilor, de două zile primim «Internal server error» când încercăm să ne logăm în SPV, nu credeţi că e timpul să faceţi ceva?”, întreabă un utilizator, pe pagina de Facebook a ANAF.

Vedeţi că nu vă merge jucăria, din nou, din nou, din nou!”, semnalează altul.

„Nu funcţionează absolut deloc. E bătaie de joc faţă de oameni. Am observat că majoritatea oamenilor au buna intenţie de a depune declaraţia, dar din păcate nu depinde doar de ei. Oamenii îşi fac treaba, instituţiile şi-o fac?”, scrie un alt utilizator.

Un contribuabil solicită prelungirea termenului de depunere, „având în vedere că site-ul e o mizerie şi crapă”.

Marţi, Agenţia Naţională de Administrare Fiscală a anunţat că va susţine o sesiune de asistenţă online pentru contribuabilii care trebuie să depună Declaraţia Unică 2019 în ultima zi în care documentul trebuie trimis.

„Tema sesiunii de asistenţă online de miercuri, 31 iulie, va fi «Completarea şi depunerea declaraţiei unice pentru declararea impozitului pe veniturile estimate/ norma de venit a se realiza în România şi contribuţiile sociale datorate în anul 2019». Vă aşteptăm miercuri, 31 iulie 2019 începând cu ora 09:00, pe această pagină Facebook”, scriu reprezentanţii ANAF, pe pagina de Facebook.

Declaraţia Unică 2019 are 10 pagini, în timp ce instrucţiunile de completare mai au încă 40 de pagini.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite