Articol publicitar

De sărbători, cadourile inspirate vin ușor: profită de reduceri la partenerii Kaufland Card

Publicat:

Dacă și tu te numeri printre cei care nu au apucat să bifeze toate cadourile de pe lista de Crăciun sau abia acum începi să te gândești la ce s-ar potrivi fiecărei persoane dragi din viața ta – dar ești în pană de idei – ai ajuns unde trebuie.

image

În pragul sărbătorilor, aplicația mobilă Kaufland Card digital oferă utilizatorilor Caruselul cu oferte – o secțiune cu oferte și reduceri exclusive la o serie de produse și servicii din portofoliul partenerilor colaboratori, din care te poți inspira pentru a face cadouri inedite celor dragi, având grijă de bugetul personal.

Ofertele partenerilor sunt afișate în secțiunea „Caruselul cu oferte” din aplicație. Pentru a beneficia ele, selectezi oferta preferată și, în funcție de partener, ți se va afișa un cod de reducere sub formă de text, link sau cod de bare.

Sărbătorile de iarnă înseamnă deseori stat în casă la căldură, lângă bradul de Crăciun, astfel încât obiectele vestimentare confortabile și călduroase sunt mereu o idee bună. Prin aplicația Kaufland Card, te bucuri de 15% reducere la cumpărăturile de peste 150 lei pentru magazinele H&M. De asemenea, poți completa cadoul cu o pereche de încălțăminte călduroasă de la CCC.

Pentru pasionații de beauty și make-up din viața ta, cu siguranță nu vei da greș dacă vei alege un parfum, un set de îngrijire sau o paletă de make-up. Descoperă opțiunile avantajoase de la Marionnaud, profitând de promoția de -25% pentru cumpărăturile de 199 lei din aplicația Kaufland Card, sau de ofertele de minim 25% la produse din farmaciile Dr. Max.

Un joc educativ sau o serie captivantă de cărți și benzi desenate din oferta Elefant.ro sunt cadoul perfect pentru cei mici, pentru că le oferă opțiuni interesante de a-și stimula creativitatea în vacanța de iarnă.

Pentru iubitorii de tehnologie, vei găsi la Vodafone o selecție de gadget-uri și telefoane, pe care le poți achiziționa la prețuri avantajoase folosind codul din aplicația Kaufland Card.

Pentru tată, frate sau soț, ai la dispoziție o varietate de instrumente și accesorii pentru grădină și bucătărie la Fiskars. Sau îi poți surprinde cu un cadou personalizat de pe StarGift.ro.

Crăciunul este ocazia ideală de a-i răsfăța pe cei dragi cu lucruri și experiențe pe care altfel nu și le-ar lua singuri. De aceea, dacă ești în căutarea unui cadou special pentru persoanele dragi, alege unul dintre pachetele oferite de experimenteaza.ro în secțiunile dezvoltare personală, sport sau hobbby sau pachetele turistice Happy Tour și vă puteți bucura împreună de o experiență inedită.

În Caruselul cu oferte din aplicația Kaufland Card, vei găsi promoții speciale și pentru magazinul de optică Lensa, rețeaua de clinici și laboratoare MedLife, restaurantele Domino’s Pizza, serviciul de închirieri mașini Avis, magazinele Mobexpert sau servicii financiare CardAvantaj.

De avut în vedere însă, că atât partenerii din aplicație, cât și ofertele acestora, se actualizează permanent și pun la dispoziție pe o perioadă limitată de timp și în limita stocului disponibil coduri de reducere la cumpărături, pachete personalizate, cât și extra reduceri.

Varianta digitală a cardului – Kaufland Card digital poate fi accesată prin intermediul aplicației mobile Kaufland – Oferte și noutăți care poate fi descărcată gratuit atât din App Store, cât și de pe Google Play.

Pentru mai multe informații, puteți accesa kaufland.ro/carusel.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite