Articol publicitar

De ce ar trebui să alegi Tezaur pentru soluţia de amanet acasă

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tezaur

Amanetarea obiectelor de valoare, din aur sau cu diamante, este cea mai rapidă modalitate de a obţine bani în ziua de azi. Pentru asta poţi apela la serviciile unui brand renumit în România – TEZAUR – care este lider al pieţei de amanet în Bucureşti, are peste 52 de agenţii deschise în capitală.

TEZAUR Investment Group aparţine Grupului TEZAUR, care este cel mai important grup de servicii financiare nonbancare din Bucureşti. Are o experienţă de peste 11 ani pe piaţa serviciilor financiare. El a lansat primul serviciu de Amanet Online din ţara noastră, pentru a crea o experienţă de împrumuturi financiare cu garanţii din aur pentru toţi românii, care au nevoie rapidă de bani.

Cum funcţionează serviciul de Amanet Online?

Prin acest serviciu se acordă împrumuturi oamenilor, care amanetează obiectele lor din aur. Tranzacţia este simplă şi foarte rapidă, banii se obţin imediat, direct pe cardul personal.

Agenţia de amanet online îi acordă un împrumut unui client, care îi dă în custodie un obiect din aur sau cu diamante, acesta fiind o garanţie pentru împrumut. Clientul ştie că după rambursarea împrumutului, va putea recupera imediat şi în siguranţă bunurile amanetate de el. Acestea sunt păstrate în siguranţă în depozitul agenţiei, care este de înaltă securitate.

În cazul în care clientul nu reuşeşte să ramburseze împrumutul, el poate beneficia de o amânare de 5 zile după scadenţa contractului. În ziua de azi, riscul de nerambursare la timp a creditului apare la unii clienţi, iar în acest caz agenţia de amanet percepe clientului un comision zilnic pentru acel împrumut, până la rambursarea integrală a împrumutului şi a comisionului datorat. Dacă se întâmplă ca un client să nu reuşească să ramburseze împrumutul şi dobânda, atunci el va pierde acel obiect de valoare, pe care l-a pus garanţie la agenţia de amanet.

TEZAUR – Cea mai bună soluţie de amanet acasă

Tezaur

Prin serviciul de amanet de acasă, TEZAUR acordă împrumuturi rapide oamenilor care au nevoie imediată de bani, pe termen scurt, cu garanţii din aur, online. Prin acest serviciu se pot obţine împrumuturi mai convenabile, din confortul casei.

TEZAUR are cel mai bun comision de pe piaţă şi transferă banii pe cardul clientului în aceeaşi zi, după ce oferta transmisă a fost acceptată de acesta. Evaluarea bunurilor se face rapid, corect şi gratuit. Clientul va alege data pentru ridicarea bunurilor de către agenţie şi evaluarea lor. Această tranzacţie online se face uşor, se creează un cont personal în care clientul are acces şi control la contractele sale.

Agenţia de amanet online este dispusă să acorde împrumuturi la nesfârşit oricărui client care respectă contractul şi plăteşte suma datorată – împrumutul şi eventualele dobânzi.

Utilizarea acestui serviciu de amanet de acasă este convenabilă şi nu este riscantă. Există o serie de avantaje care sunt apreciate de clienţii fideli:

  • Are cele mai convenabile servicii financiare pentru clienţii care au nevoie de un împrumut rapid
  • Amanetarea garanţiilor din aur se face mai rapid şi mai sigur
  • Evaluarea bunurilor se face corect, la sediul agenţiei
  • Preţul pentru valoarea bunurilor din aur este competitiv
  • Dacă are o conexiune la Internet, clientul poate amaneta obiectele sale oricând şi de oriunde.

TEZAUR este cea mai bună soluţie de amanet de acasă, în anul 2021. Agenţia acceptă obiecte din aur şi cu diamante şi oferă cel mai bun comision de pe piaţă. Proprietarii obiectelor de valoare amanetate vor putea să-şi recupereze aceste bunuri dacă respectă cerinţele contractului şi în plus, au şi posibilitatea de a reînnoi contractul dacă vor dori asta.

Agenţia preferă în general lucruri care au valoare şi care pot fi vândute uşor, cum sunt bijuteriile din aur, ceasurile din aur, bijuteriile cu diamante. Aurul este de obicei acceptat indiferent dacă este vorba despre o brăţară, o pereche de cercei, un inel, un colier sau o monedă. Prin urmare, dacă ai o bijuterie din aur şi vrei să o amanetezi, atunci poţi fi sigur că TEZAUR o va accepta cu uşurinţă şi îţi va da împrumutul în aceeaşi zi.

EconomiePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite