Articol publicitar

Creditul cu selfie, ultima inovație tehnologică și financiară

Publicat:

Ai probleme financiare și ești în căutarea unor soluții rapide și practice pentru a le rezolva? Ai nevoie de un credit, însă nu vrei să apelezi la bănci? Există o soluție la îndemâna oricui, iar aprobarea este rapidă și banii ajung în contul tău în scurt timp.

image

Scopul principal este ca toți clienții să găsească un partener de încredere, care să ofere cele mai convenabile soluții. Românii sunt interesați și de inovațiile tehnologice din acest domeniu și se obișnuiesc rapid cu ele, dar în aceeași măsură, caută împrumuturi atractive sau credite cu dobânzi avantajoase. 

Exemple? Un tip de credit ce poate fi aprobat fără a fi necesară prezența fizică, ci folosindu-se o inovație tehnologică și financiară. Mai exact, creditul cu selfie.

Cum poți lua un credit simplu și convenabil?

Crezi că nu este posibil să iei un credit fără a face nenumărate drumuri către sediul firmei sau fără a depune dosare cu numeroase acte? Acum este posibil, apelând la serviciile oferite de anumite instituții nebancare.

Credite adaptate nevoilor tale sunt acum la dispoziția ta, doar urmând trei pași simpli. Tot ceea ce trebuie să faci este să completezi cererea de credit, să semnezi contractul și să aștepți banii în contul tău în doar câteva minute. Și nici nu trebuie să pleci de acasă, pentru că totul se întâmplă online, printr-un proces simplificat și sigur. Analiza dosarului de credit durează doar câteva minute, la finalul acestora suma de bani ajungând direct pe cardul clientului, dacă nu se cer alte documente sau nu sunt necesare alte verificări.

Nu trebuie să îți faci griji în legătură cu vârsta, veniturile sau antecedentele financiare, căci există soluții la îndemână pentru toți cei care doresc un credit rapid doar cu buletinul și își doresc să știe încă de la început care va fi valoarea ratelor, dobânzile și comisioanele percepute. 

Este creditul cu selfie o soluție sigură?

Cu siguranță, da! În momentul în care se doresc credite IFN, sunt utilizați algoritmi avansați pentru a compara datele de pe cartea de identitate cu gesturile faciale înregistrate de utilizator. Datorită acestui fapt, se poate verifica în mod eficient identitatea clientului. Este foarte important ca, atunci când se dorește accesarea unui credit, totul să se petreacă într-un mediu sigur pentru utilizator.

Acestea sunt cerințele pieței de astăzi, precum și nevoile clienților, care se așteaptă la soluții mobile sigure și practice și doresc să poată accesa un credit de la distanță, rapid și în condiții foarte bune.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite