Competiţie organizată de UiPath pentru firmele din IT. La ce valoare ajunge premiul şi cum se poate participa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Facebook UiPath Romania
Foto: Facebook UiPath Romania

Firmele IT româneşti se pot înscrie la o competiţie organizată de UiPath, la care startup-urile pot câştiga un premiu de 50.000 de euro, iar firmele în stadiu scale-up vor putea primi acces la baza de clienţi a companiei româno-americane de automatizări software.

Potrivit Startupcafe.ro, înscrierile la UiPath Automation Awards se pot face până la 1 septembrie şi vor fi  eligibile start-up-uri de enterprise software automation şi companii early-stage din regiunea CEE (Albania, Belarus, Bulgaria, Croaţia, Cipru, Republica Cehă, Estonia, Grecia, Ungaria, Letonia, Lituania, Malta, Moldova, Polonia, România, Slovacia Republica, Slovenia, Ucraina, Serbia, Muntenegru) şi Turcia.

Echipele se pot înscrie în competiţie la una dintre următoarele două categorii:

Start-up Automation Award - deschis start-up-urilor cu echipe care au dezvoltat un produs de automatizare viabil şi au obţinut o finanţare totală de până la 1 milion de dolari. Start-up-ul câştigător va primi un premiu în bani de €50.000, mentorat din partea experţilor UiPath şi suport tehnic şi de marketing pe o perioadă de 12 luni.

Scale-up Automation Award – deschis pentru companii early-stage care au o echipă de cel puţin patru membri şi au dezvoltat o tehnologie de automatizare funcţională pe care au vândut-o catre minimum 3 clienţi plătitori şi au obţinut până în prezent nu mai mult de 3 milioane de dolari finanţare. Scale-up-ul câştigător va primi ore de mentorat oferite de către membri ai conducerii companiei, suport de marketing şi vânzări, inclusiv oportunitatea de a prezenta tehnologia câştigătoare către clienţi globali ai UiPath şi de a-şi prezenta soluţiile de automatizare în UiPath Immersion Lab.

Prin programul său inovator de premii, UiPath îşi propune să susţină dezvoltarea de idei creative de afaceri şi să stimuleze capacitatea de a se extinde a companiilor early-stage şi a iniţiativelor antreprenoriale originare din Europa Centrală şi de Est (CEE) şi Turcia.

Economie



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite