CNAIR: Au fost depuse două oferte pentru proiectarea şi execuţia lucrărilor de lărgire la patru benzi a DN71, sectorul Bâldana - Târgovişte

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Facebook
Foto: Facebook

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a transmis, miercuri, că au fost depuse două oferte pentru proiectarea şi execuţia lucrărilor de lărgire la patru benzi a DN71, sectorul Bâldana - Târgovişte.

„Miercuri, 30.03.2022, a avut loc depunerea ofertelor pentru procedura de atribuire a contractului de proiectare şi execuţie a modernizării DN71, Bâldana – Târgovişte, km 0+000 – km 44+130, prin lărgirea la 4 benzi de circulaţie. Până la termenul limită de depunere a ofertelor, 30.03.2022, ora 15:00, au fost depuse două oferte.”, anunţă reprezentanţii CNAIR.  

Potrivit sursei citate, ofertele au fost depuse de către:   

- Asocierea S.C. DANLIN XXL S.R.L. (lider) – S.C.MAVGO HOLDING S.R.L. (asociat); 

-  Asocierea ESTA INSAAT SANAYI LOJlSTIK VE DIS TICARET ANONIM SIRKETI (lider) – S.C. ESTA CONSTRUCTION GROUP S.R.L. (asociat 1) - GÜN AL MADENCİLİK İNAAT NAKLİYE SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ (asociat 2). 

Valoarea estimată a lucrării, fără TVA, este cuprinsă între 862.204.117,30 Lei şi 976.963.755,99 lei. 

Durata contractului este de 36 luni şi cuprinde 12 luni perioada de proiectare şi 24 luni perioada de execuţie a lucrărilor, iar perioada de garanţie a lucrărilor este de 60 de luni  

„Comisia de Evaluare va analiza ofertele în conformitate cu prevederile documentaţiei de atribuire şi cu legislaţia în vigoare în domeniul achiziţiilor publice”, a mai transmis CNAIR.   

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, anunţa în decembrie 2021 că se reia procedura de licitaţie pentru lucrările aferente DN 71 Bâldana-Târgovişte-Sinaia, ce implică două etape, respectiv:

- dublarea drumului Bâldana – Târgovişte la 4 benzi, pe o porţiune de 44 de km (porţiunea Bucureşti – Târgovişte are deja 4 benzi)

- modernizarea drumului de la Târgovişte la Sinaia (60 de km), lucrări ce implică reabilitare capitală, coreactarea unor curbe etc.

„În data de 7 ianuarie 2022, se transmite către validare licitaţia de proiectare şi execuţie. Depunerile de oferte se vor face până în 21 martie, evaluarea până în 21 iunie, iar noi credem că vom comunica rezultatul procedurii de atribuire, în funcţie de contestaţie, în august 2022. E un proiect pe care ţin foarte mult să îl realizăm (…). Pe sectorul doi, Târgovişte-Sinaia, avem termen limită de depunere a ofertei 15 ianuarie 2022. În principiu ar trebui să semnăm acest contract, proiectare plus execuţie, dacă nu avem contestaţii, la jumătatea lunii martie”, a informat Sorin Grindeanu, aflat în vizită la Târgovişte, citat de Agerpres.

EconomiePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite