Cel mai mare producător de energie electrică de stat semnează zilnic peste 1.000 de contracte cu clienţii casnici

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Contor energie electrica curent electricitate factura FOTO Shutterstock

Cel mai mare producătore de energie electrică de stat, compania Hidroelectrica, semnează zilnic peste 1.000 de contracte cu clienţii casnici, având deocamdată şi cea mai bună ofertă din piaţă, scrie economica.net.

De la lansarea aplicaţiei dedicate pentru contractarea online, Hidroelectrica a crescut ritmul de semnare a contractelor cu persoanele fizice care doresc să-i devină clienţi. Potrivit oficialilor companiei, acum se semnează circa 1.000 de contracte în fiecare zi, scrie economica.net. Astfel, numărul de clienţi persoane fizice ai companiei a crescut, ajungând la circa 60.000, date valabile săptămâna trecută.

    

Hidroelectrica are, până la finalul lui martie, o ofertă de 0,25 lei/kWh pentru clienţii casnici, preţ al energiei active, destinată tuturor persoanelor fizice care vor să-schimbe furnizorul actual şi să devină clienţi ai companiei. Preţul este fix şi garantat un an de la semnarea contractului. Este, de departe, ce mai bună ofertă de pe piaţă. Compania nu a stabilit încă ce preţ va practica începând cu 1 aprilie, dar ne putem aştepta ca el să crească.

În faţa dificultăţilor de a procesa la timp cererile tuturor celor care vor să devină clienţi şi a de încheia la timp contractele de furnizare, compania are, de câteva săptămâni, o platformă online de contractare.

Acolo, clienţii pot încărca documentele necesare şi pot semna online contractele, fără să mai fie nevoie de corespondenţă pe e-mail.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite