Casa Națională de Asigurări de Sănătate recrutează IT-iști. Salarii de 20.000 de lei

0
Publicat:

Casa Națională de Asigurări de Sănătate (CNAS) vrea să angajeze specialişti de varf în tehnologia informaţiei şi comunicaţiilor, pe perioadă o determinată de cel puțin 30 de de luni.

CNAS angajează IT-iști, Foto: Arhivă Adevărul
CNAS angajează IT-iști, Foto: Arhivă Adevărul

CNAS vrea să constituie o echipă de specialiști de varf în tehnologia informației și comunicațiilor, pentru o serie de proiecte informatice de anvergură prin care se va asigura digitalizarea completă a sistemului de asigurări sociale de sănătate:

- rearhitecturarea, redimensionarea și standardizarea platformei informatice a asigurarilor de sănătate (PIAS),

- digitalizarea documentelor și incrisurilor medicale utilizate în sistemul de asigurări sociale de sănătate (certificatele de concediu medical, biletele de trimitere, scrisorile medicale etc.),

- rețeta electronică europeană în România, dosarul electronic de sănătate la nivel european.”, anunță reprezentanții instituției.

Potrivit sursei citate, în acest scop, instituția a scos la concurs cinci posturi contractuale vacante de specialiști IT, cu un nivel de salarizare lunar echivalent cu cinci salarii medii pe economie (33.945 lei brut = cca. 20.000 lei net),contractul de munca având durata determinată (minim 30 luni).

Dosarele de înscriere la concurs se pot depune până miercuri, 26 iulie 2023, inclusiv.

Cele cinci funcții vacante de specialiști în tehnologia informației și comunicațiilor, Direcția Tehnologia Informației, sunt:

- funcția contratuală specialist IT și comunicare (Expert hardware și virtualizare)

- funcția contratuală specialist IT și comunicare (Expert network)

- funcția contratuală specialist IT și comunicare (Soft advanced)

- funcția contratuală specialist IT și comunicare (Baze)

- funcția contratuală specialist IT și comunicare (Expert DevOps).

Ocuparea funcțiilor de specialiști în tehnologia informației și comunicațiilor din cadrul Direcției Tehnologia Informației presupune parcurgerea următoarelor etape succesive:  selecția dosarelor de însriere ale candidaților; probă scrisă; interviul.

Proba scrisă se va susține în data de 31 iulie 2023 la sediul Casei Naționale de Asigurări de Sănătate (CNAS).

Anunțul complet al concursului, cuprinzând condițiile pe care trebuie să le îndeplinească candidații, calendarul concursului, bibliografia și cerințele posturilor, poate fi vizualizat pe site-ul instituției, www.cnas.ro, în sectiunea „Informații publice”, subsecțiunea „Posturi vacante”, sau urmand linkul direct de aici.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite