Articol publicitar

Caba investeşte peste 100 de milioane de euro în faza 2 a proiectului 102 The Address

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:
r

Dezvoltatorul imobiliar Caba, având la bază capital turcesc, va investi peste 100 de milioane de euro în dezvoltarea unui proiect mixt în zona în care şi-a făcut debutul acum un an, respectiv nordul capitalei, chiar lângă 102 The Address.

Cu o experienţă de peste 20 de ani în domeniul construcţiilor şi peste 16.000 de unităţi construite la activ , Caba a lansat în 2018 proiectul 102 The Address, ansamblu rezidenţial de anvergură, cu 273 de apartamente, 500 de locuri de parcare supraterană şi subterană, un spaţiu comercial de 2.916 mp, 12 birouri spaţioase disponibile pentru închiriat şi mai bine de 190 de boxe. Încă din fază incipientă, 102 The Address a atras interesul investitorilor, dar şi al adepţilor unui stil de viaţă exclusivist, astfel încât, în mai puţin de un an, au fost vândute aproximativ 150 de unităţi locative.

Succesul proiectului a trecut şi graniţele ţării, obţinând titlul de „Cel mai bun proiect rezidenţial din România 2018-2019” la Gala Internaţional Property Awards din Marea Britanie. În momentul de faţă, după ce a marcat încă un element de unicitate pentru un ansamblu rezidenţial, respectiv cele 3 niveluri de subsol, ansamblul se află în faza de execuţie a etajului 4, urmând ca apartamentele să fie date în folosinţă la începutul anului 2020. Pentru a reda la scară 1:1 compartimentarea şi atmosfera unui apartament din 102 The Address, dezvoltatorul a investit 500 de mii de euro într-un showroom impresionant şi unic în România, fapt pentru care a fost desemnat cel mai atrăgător showroom al unui dezvoltator imobiliar.

Date fiind aceste premise, alături de conturarea noul pol de business Aviaţiei-Barbu Văcărescu-Floreasca, care demonstrează potenţialul de dezvoltare pe termen lung a zonei, Caba a făcut mişcarea strategică de a achiziţiona un teren de 20.000 mp chiar lângă 102 The Address, pentru extinderea proiectului în faza a doua, la care se vor adăuga componente complexe, având funcţiuni diverse. Cu o investiţie estimată la aproximativ 100 de milioane de euro, acest proiect urmează să fie unul dintre cele mai ample de acest tip din România, incluzând o componentă rezidenţială, spaţii de birouri şi zone comerciale. Obiectivul este de a veni în întâmpinarea interesului substanţial pe care îl manifestă companiile penru poziţionarea forţei de muncă în această zona şi , pe de altă parte, de a oferi spaţiu comercial ca oportunitate adiacentă de business. Nici zona de apartamente nu va lipsi, cu atât mai mult cu cât cererea de unităţi locative în această zona este în creştere exponenţială.

Caba se află într-un proces continuu de analiză a oportunităţilor de pe piaţă imobiliară din România, urmând să-şi completeze în curând portofoliul şi cu alte achiziţii importante în zone strategice ale capitalei. 

Economie



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite