Schimbări majore privind retragerile în numerar la ATM-urile Raiffeisen Bank

Schimbări majore privind retragerile în numerar la ATM-urile Raiffeisen Bank

Raiffeisen Bank a anunţat recent o serie de modificări privind retragerile de numerar de la ATM-uri, dar şi eliminarea terminalelor POS din agenţii începând cu data de 12 decembrie 2019.

„Opţiunea de retragere numerar utilizând terminalele POS în agenţiile Raiffeisen Bank nu va mai fi disponibilă începând cu data de 12.12.2019.
 
Dacă deţineţi deja un pachet de cont curent cu zero costuri, beneficiaţi de retrageri gratuite de numerar la ATM-urile oricărei bănci din ţară.
 
Dacă deţineţi un pachet de cont curent Premium, pentru ca dumneavoastră să vă bucuraţi în continuare de retrageri fără costuri, am majorat limita zilnică de retragere numerar la ATM cu cardul de debit Mastercard Gold Premium de la 10.000 lei la 20.000 lei şi limita temporară zilnică de retragere numerar la ATM o dată pe trimestru, de la 20.000 lei la 25.000 lei.
 
Dacă deţineţi un pachet de cont curent FWR (private banking), pentru ca dumneavoastră să vă bucuraţi în continuare de retrageri fără costuri, am majorat limita zilnică de retragere numerar la ATM cu cardul de debit Mastercard Gold FWR de la 10.000 lei la 20.000 lei şi limita temporară zilnică de retragere numerar la ATM o dată pe trimestru, de la 25.000 lei la 30.000 lei”, a informat Raiffeisen.
 
Potrivit acesteia, persoanele care doresc să obţină informaţii suplimentare se pot adresa telefonic la  *2000 (număr cu tarif normal, apelabil non-stop din orice reţea din întreaga ţară), online pe raiffeisen.ro, în orice agenţie Raiffeisen Bank sau s=ă ia legătura bancherul personal.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: