Dăncilă susţine că pensiile au crescut cu 55% faţă de decembrie 2016

Dăncilă susţine că pensiile au crescut cu 55% faţă de decembrie 2016

Viorica Dancila Inquam Photos/George Calin

Premierul Viorica Dăncilă susţine că pensiile au crescut cu 55% între decembrie 2016 şi prezent, de la 885 lei la 1.368 lei.

Ştiri pe aceeaşi temă

„În actuala guvernare am demonstrat că rezultatele bune ale economiei trebuie şi pot fi transformat în creşterea nivelului de trai al cetăţenilor. Prin măsurile pe care le-am luat, veniturile tuturor românilor au crescut. Cadrele medicale, angajaţii din învăţământ, cei din construcţii dar şi din alte sectoare au în prezent venituri mult mai consistente decât în anul 2016. Am majorat substanţial şi veniturile pensionarilor. Prin creşterea în mai multe etape a punctului de pensie, seniorii României au în prezent pensii care au crescut în medie cu 55% mai mari faţă de decembrie 2016. Dacă la finalul anului 2016 pensia media era de 885 lei, în prezent a ajuns la 1.368 lei”, a declarat Viorica Dăncilă, în deschiderea şedinţei de Guvern.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: