România, campioană la scumpirea alimentelor în criză, dar şi înaintea crizei. Cu cât s-a scumpit mâncarea în toate ţările din UE în ultimii ani

România, campioană la scumpirea alimentelor în criză, dar şi înaintea crizei. Cu cât s-a scumpit mâncarea în toate ţările din UE în 
ultimii ani

Preturile au urcat si inaintea crizei

Criza a reprezentat un dezastru pentru mai toate tarile lumii, dar in special pentru cele din Uniunea Europeana. Si nu doar la nivel macroeconomic, ci si la nivelul populatiei, la nivelul bunastarii cetatenilor.

Ştiri pe aceeaşi temă

O lovitura puternica a venit prin intermediul preturilor, mai ales al celor la alimente, care, efectiv, au explodat in ultimii ani.

Boom si criza

Mai mult, preturile au urcat si inaintea crizei, dar relativa bunastare de atunci ne-a facut sa trecem mai usor peste acest impediment.

Econtext va arata cum au evoluat preturile la alimente in toate tarile din UE in ultimii ani.

Mai precis, dinaintea boom-ului economic, din 2005 si pana in aprilie 2013, acestea fiind cele mai recente date. Informatiile provin de la institutele de statistica din fiecare tara.

Cum au evoluat preturile alimentelor in Romania si celelalte state din UE in perioada de boom economic, dar si de criza.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările