Şoc pe piaţa valutară. Leul se prăbuşeşte: cursul valutar pentru un euro depăşeşte 4,78 lei. Cu cât este vândut de bănci

Şoc pe piaţa valutară. Leul se prăbuşeşte: cursul valutar pentru un euro depăşeşte 4,78 lei. Cu cât este vândut de bănci

Moneda naţională continuă să se deprecieze în raport cu euro, având un efect negativ accentuat asupra buzunarelor românilor, în ciuda tuturor declaraţiilor liniştitoare ale autorităţilor.

Ştiri pe aceeaşi temă

Creşterea monedei europene în raport cu leul se răsfrânge asupra tuturor importurilor României, şi implicit asupra preţurilor mărfurilor de pe raft. Mai scump faţă de nivelul de anul trecut vor fi plătite şi facturile la telefonia mobilă, cablu TV, internet şi orice alte facturi raportate la moneda europeană.
 
BNR a anunţat joi un nou record istoric pentru moneda europeană, de 4.7808 lei, cu 0.0032 lei mai mult decât miercuri.
 
BNR a anunţat miercuri la prânz un curs valutar pentru euro de 4.7776 lei, cu 11,14 bani faţă de 20 noiembrie 2018, când BNR afişase un curs de 4.6662 lei/euro.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările