Alpha Bank România precizează că nu are nicio legătură cu Alfa Bank din Rusia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
alpha bank

Numeroasele restricţii impuse Alfa Bank din Rusia au determinat banca din România cu nume asemănător să facă o serie de precizări, privind diferenţa dintre cele două entităţi bancare.

Alpha Bank România precizează că nu are nicio legătură şi niciun fel de relaţie cu Alfa-Bank Rusia şi nici cu vreun alt grup financiar-bancar prezent în Rusia, Belarus sau Ucraina.

Alpha Bank România este membră a Alpha Bank Group, unul dintre cele mai mari grupuri bancare şi financiare din Grecia, fondat în 1879 de către J.F. Costopoulos. Grupul oferă o gama larga de produse şi servicii financiare de înalta calitate atât în Grecia cât şi în afara acesteia, având una dintre cele mai mari rate de adecvare a capitalului din Europa. Activităţile internaţionale se extind pe lângă Romania, şi în Regatul Unit,  Luxemburg şi Cipru.

Niciuna dintre subsidiarele Alpha Bank Group nu are vreo legătură şi nu este în niciun fel asociata cu Alfa-Bank Rusia. Alpha Bank Romania este o instituţie financiara aflata printre primele 10 bănci din tara, cu operaţiuni de banca universala. Banca sistemica, cu o prezenta naţională de peste 27 de ani, Alpha Bank Romania oferă o gama larga de servicii şi produse moderne atât pentru persoane fizice, cât şi pentru IMM-uri şi segmentul corporativ.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite