Air France începe o nouă rundă a disponibilizărilor din 4 octombrie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pierderile financiare din ultimii ani îi fac pe cei de la Air France să dispună măsuri de reducere a personalului. FOTO: Air France
Pierderile financiare din ultimii ani îi fac pe cei de la Air France să dispună măsuri de reducere a personalului. FOTO: Air France

Air France va convoca un Comitet Central al Companiei (CCC) pe 18 septembrie care să pregătească anunţarea noilor măsuri de restructurare începând cu 4 octombrie, a anunţat vineri un purtător de cuvânt al companiei franceze.

„Un prim CCC va avea loc pe 18 septembrie în cursul căruia vom elabora un bilanţ al bazelor din provincii, vom discuta programul (n.r. – de zboruri) în iarna 2013/2014şi vom face raport privind planul de restructurare Transform 2015”, a declarat un purtător de cuvânt al Air France.

Compania franceză Air France a anunţat de pe 1 august că vor urma 2 500 de disponibilizări până la sfârşitul lui 2014  pentru a respectă planul „Transform 2015”.

„Vom avea, de asemenea, o discuţie cu privire la proiectul de măsuri complementare a planului de restructurare”, a adăugat reprezentantul companiei din Hexagon.

Air France motivează această strategie prin activităţile preconizate pe termen scurt şi mediu. Anul trecut au existat pierderi de 800 de milioane de euro şi probleme în partea de transport a mărfurilor.   

„CCC-ul din 4 octombrie va avea drept obiectiv anunţarea propunerilor şi consultărilor privind măsurile complementare”, a ţinut să precizeze în încheiere purtătorul de cuvânt al Air France.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite