Gaz Sud a înregistrat un profit operaţional de 1,5 milioane de euro în primele patru luni

Gaz Sud a înregistrat un profit operaţional de 1,5 milioane de euro în primele patru luni

Gaz Sud-GDR va înregistra în acest an primul profit din 2008 încoace

Grupul de companii Gaz Sud – Grup Distribuţie Reţele (GDR) a înregistrat în primele 4 luni ale acestui an un profit operaţional de 1,5 milioane de euro, de cinci ori mai mare comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut, la o cifră de afaceri de 7 milioane de euro, în urcare cu 11%.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pe fondul acestor creşteri, compania estimează că până la sfârşitul anului cifra de afaceri va fi de circa 16 milioane de euro, iar profitul operaţional va depăşi 2 milioane de euro. Anul 2013 ar fi, astfel, primul an de după 2008 în care compania înregistrează profit.

“ Am reuşit într-un timp relativ scurt să schimb, la nivelul echipei, abordarea tipic inginerească pe care o regăseşti peste tot în această industrie, într-una de business, orientată spre responsabilizare, performanţă şi profit” spune Alexandru Bucşă, directorul general al grupului de companii Gaz Sud – GDR într-un comunicat.

Înfiinţate în 2001, companiile Gaz Sud şi GDR au ca obiect de activitate distribuţia, comercializarea combustibililor gazoşi, dezvoltarea reţelelor de distribuţie a gazelor naturale şi a serviciilor conexe. Societăţile operează o reţea de distribuţie de aproximativ 700 de km, care deserveşte circa 22.500 de clienţi din zonele limitrofe Bucureştiului, dar şi din oraşe ca Rosiorii de Vede şi Siret.

Grupul Gaz Sud-GDR este deţinut de fondul de investiţii ceh PPF Investments.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările