A făcut o afacere pentru că sora lui nu îşi găsea loc de muncă

A făcut o afacere pentru că sora lui nu îşi găsea loc de muncă

Ionuţ Cosac / Foto Wall-Street.ro

Unii oameni încep o afacere pentru că şi-au dorit acest lucru dintotdeauna şi ştiu despre ei că au spirit antreprenorial. Alţi oameni descoperă pe parcurs o oportunitate şi îşi fac curaj să înceapă ceva pe cont propriu. Dar sunt şi oameni care, paradoxal, şi-au făcut propriul business constrânşi de nevoi personale. Aceasta este povestea unui absolvent de Geografie care s-a aruncat în afaceri pentru că sora sa nu îşi găsea de muncă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ionuţ Cosac (36 ani, în prezent) este absolvent de Geografie, dar nu a profesat în domeniu pentru că la master a prins o bursă în Italia şi a ajuns să lucreze apoi într-un call center italian. Spune că a învăţat orice a putut despre domeniu şi a avansat în funcţia de manager de call center, funcţie în care şi-a însuşit ce înseamnă marketing, studii de piaţă, management, telefonie şi internet. Dar când şi de ce a intrat în afaceri?

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările