În business din întâmplare: cum a reuşit o corporatistă să transforme un desert într-o afacere cu gust de Italia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
wallstreet

Uneori o simplă întâmplare poate fi tot ce trebuie că să te apuci de afaceri, deşi nu ţi-ai dorit niciodată. Asta este şi povestea Mihaelei Cuturescu, o corporatistă care a reuşit să transforme un desert gustat întâmplător la o întâlnire de business într-o gelaterie artizanală în centrul Bucureştiului.

"Ştii oamenii aceia care lucrează în multinaţională 12 ore pe zi şi îşi doresc întotdeauna să fie şeful lor şi să aibă un business?! Eu nu am fost niciodată aşa, eu nu mi-am dorit un business, nu am visat nu ştiu ce lucru, nici măcar să fac consultanţă pe cont propriu", îmi povesteşte Mihaela Cuturescu, manager în departamentul de achiziţii la EY, despre începutul său paradoxal în afaceri. 

  

 Mihaela, care lucrează de 9 ani în compania de audit financiar cu sediul în Bucureşti, a mers în aprilie 2015 la o întâlnire de business în Sibiu. Până aici nimic deosebit, doar că la sfârşitul întâlnirii a primit îngheţată artizanală la desert, o pură întâmplare care avea să devină afacere în centrul Bucureştiului. "Am zis: este cea mai bună îngheţată pe care am mâncat-o vreodată şi o s-o aduc în Bucureşti. Simţeam că este ceva cu produsul asta, le povesteam tuturor că am mâncat cea mai bună îngheţată", spune Mihaela Cuturescu. 

Aşa că în septembrie 2015 tânăra...citeşte continuarea pe wall-street.ro 

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite