VIDEO Caramitru-Mălăele: se reia "duelul" pe scena Teatrului Naţional din Bucureşti

VIDEO Caramitru-Mălăele: se reia

Spectacolul "Caramitru-Mălăele, câte-n lună şi în stele" se reia la Teatrul Naţional

Unul dintre cele mai de succes spectacole ale TNB-ului revine şi în noua stagiune, odată cu reprezentaţia din 29 septembrie, de la Sala Studio. Cei trei protagonişti vin cu forţe proaspete şi cu unele surprize pentru public.

Ştiri pe aceeaşi temă

Duel de vorbe de duh, versuri alese, umor fin şi o muzică desăvârşită, pe strunele violoncelistului Adrian Naidin, întâlnirile "Caramitru-Mălăele" de la TNB au devenit un reper fix pe agenda iubitorilor de teatru din Capitală.
 

Spectacolul este mereu altul, ritmul este diferit, umorul tot mai spumos şi ingeniozitatea tot mai evidentă. Amintirea vremurilor trecute este adusă în scenă de un Ion Caramitru care recită răscolitor, imaginând, cu inteligenţă şi iscusinţă, răspunsuri pe măsura unui Horaţiu Mălăele irezistibil şi de un haz efervescent, cei doi avându-i martori pe William Shakespeare, Nichita Stănescu şi George Topârceanu.
 
Dialogul este întregit de replicile muzicale ale violoncelistului Adrian Naidin. Deşi are o structură şi o educaţie orientate spre clasic, violoncelistul Adrian Naidin a experimentat şi alte limbaje, de la conceptele uneori abstracte ale jazzului contemporan, până la world music şi pop.
 
În zeci de ani de carieră, Ion Caramitru şi Horaţiu Mălăele nu au avut ocazia să-şi dea replica, nici în film, nici în teatru, deşi publicul aştepta un dialog între doi actori care au în comun, pe lângă experienţă şi har, şi dragostea pentru teatru şi pentru poezie. Mult aşteptatul moment a venit în toamna anului 2011, când cele două forţe s-au unit pentru prima dată pe aceeaşi scenă.
 
 
Ajuns la cel de-al cincilea sezon, timp în care a fost jucat de fiecare dată cu casa închisă, atât la reprezentaţiile din Bucureşti, cât şi în turneele programate în ţară, spectacolul "Caramitru Mălăele, câte-n lună şi în stele" începe noua stagiune cu seria reprezentaţiilor de gală.
 
Reprezentaţia va avea loc în Sala Studio a Teatrului Naţional din Bucureşti, pe 29 septembrie, de la ora 20.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările