Un „Cabaret imposibil“ adus din Franţa se joacă astă-seară la Odeon

Un „Cabaret imposibil“ adus din Franţa se joacă astă-seară la Odeon

Cei trei actori din spectacolul „Cabaretul imposibilului“ FOTO: Institut Francais de Bucarest

Teatrul Odeon din Bucureşti va găzdui, marţi seara, de la 19.30, spectacolul de teatru şi naraţiune „Cabaretul imposibilului“, susţinut de actori francezi şi subtitrat în limba română.

Cei trei actori din Franţa - Achille Grimaud, Sergio Grondin şi François Lavallée – vor pune în scenă un basm breton, cu un strop de exotism din insula Réunion şi cu un accent specific din Quebec.

Însă divergentele şi certurile ingreunează aventura celor trei povestitori şi actori. Juxtapunerile privirilor, universurilor şi ale declinărilor limbii franceze creează o densitate nouă în confruntarea dintre oameni. Experienţa umană şi experienţa trăită se întâlnesc între real şi imaginar pe măsură ce povestea celor trei colegi de drum se construieşte, între auto-ficţiune, carnete de călătorie şi introspecţie.

Spectacolul „Le Cabaret de l’Impossible“ a fost unul dintre marile succese ale Festivalului de teatru de la Rennes (Bretania), Mythos 2012.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: