EXCLUSIV Horaţiu Mălăele, sărbătorit la 64 de ani pe scenă, dar şi în culise VIDEO

EXCLUSIV Horaţiu Mălăele, sărbătorit la 64 de ani pe scenă, dar şi în culise VIDEO

Horaţiu Mălăele a fost aplaudat minute în şir de admiratori          FOTO&VIDEO: Florin Ghioca

Actorul Horaţiu Mălăele a împlint 64 de ani, iar fericita aniversare a coincis cu o reprezentaţie a spectacolului "Cafeneaua", în care joacă alături de Dana Dogaru şi Emilia Popescu. Baloane cu chipul său, confetti, minute în şir de aplauze, dar şi un tort inedit, toate acestea au fost în măsură să-l emoţioneze pe celebrul actor.

Sala Mare a Teatrului Naţional din Bucureşti s-a umplut, pe 1 august, până la refuz pentru a doua seară consecutiv, iar publicul s-a distrat şi a aplaudat timp de două ore interpretarea celor trei actori. La final, o ploaie de confetti şi multe baloane au invadat scena, pe acordurile unui "la mulţi ani" cântat din peste 900 de piepturi.

Emoţionat, Horaţiu Mălăele şi-a salutat publicul şi chiar a aruncat spre spectatori câţiva trandafiri din coşul de flori pe care l-a primit pe scenă. Ulterior, în culise, actorul a fost vizitat de fani şi de câţiva prieteni, printre care s-a numărat şi Doina Levintza, care a ţinut să îl salute şi să-l îmbrăţişeze.

Lângă paharele de şampanie şi-a făcut apariţia şi un tort, cu un joben din marţipan, iar actorul a suflat într-o lumânare reprezentând cifra 1, prietenii şi echipa spectacolului urându-i "să fie mereu numărul unu".

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările