Sase ani de Pro TV

Pe 1 decembrie, PRO TV implineste sase ani. Daca e mult sau e putin e greu de spus. Ceea ce e sigur este ca in tot acest timp fiecare dintre cei care au participat la scrierea povestii numite PRO a

Pe 1 decembrie, PRO TV implineste sase ani. Daca e mult sau e putin e greu de spus. Ceea ce e sigur este ca in tot acest timp fiecare dintre cei care au participat la scrierea povestii numite PRO a avut cate ceva de castigat. A invatat sa mearga mai departe. Ioana Moldovan Am castigat enorm... m-am castigat pe mine in primul rand, m-am descoperit pe mine, m-am crescut pe mine si totodata am crescut la cot cu PRO-ul. In primul rand, castigul pe care l-am avut este ceea ce sunt eu: Ioana Moldovan si ceea ce am acumulat eu in acesti trei ani si, sincer, cred ca am acumulat foarte multe intr-un timp record... Andreea Esca Experienta. Pentru orice jurnalist, fiecare zi in plus inseamna experienta, ceea ce e cea mai mare bogatie a unui om din aceasta bransa. Neti Sandu Acesti sase ani de PRO TV au fost un castig de personalitate, chiar de prospetime as putea spune, pentru ca este ca si cum as fi castigat un timp pierdut. Aceasta perioada am trait-o ca si cum ar fi fost un timp dat la repede, dar cu un foarte mare profit, cu un mare castig in primul rand afectiv... pe interior mi s-au rascolit toate cotloanele si am descoperit lucruri foarte dragi mie, adica a fost un soi de regasire, de identificare cu ceea ce sunt si cu ceea ce n-as fi crezut ca as putea sa fiu.. Valentin Moraru Experienta si bucuria de a oferi telespectatorilor lucruri de calitate. Adriana Muraru Acesti sase ani de PRO TV si meseria aceasta m-au facut sa nu mai fiu atat de timida si de rezervata in relatiile cu oamenii pe care nu-i cunosc, m-au facut sa fiu un pic mai sociabila, mai comunicativa. Adina Gorita In acesti sase ani de PRO TV mi-am castigat o serie de buni prieteni si am devenit constienta de cat de mult imi place meseria de jurnalist. Emanuel Isopescu Am acumulat respectul pentru o generatie de jurnalisti tineri si foarte tineri.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos: