VIDEO Regizorul Andrei Chiriac: „România este ţara poveştilor“

Regizorul Andrei Chiriac, despre primul „Game of Thrones“ românesc  

Chiar dacă este foarte tânăr, regizorul Andrei Chiriac s-a remarcat prin producţii fascinante, mult apropiate ca stil de ceea ce se realizează de ani buni în studiourile cinematografice americane. De altfel, Chiriac a petrecut o bună bucată de timp în Statele Unite, realizând la întoarcerea acasă o docudramă inspirată din viaţa lui Vlad Ţepeş, considerată un adevărat "Game of Thrones" autohton!


Practicant de arte marţiale, regizorul a ales să şi joace în filmele pe care le-a realizat, scenele de luptă neavând nevoie de un cascador în acest sens. 

„România este ţara poveştilor“, a declarat regizorul la Adevărul live.

Imagine din filmul "Istorii despre Vlad Voievod Drăculea", cu actorul şi cascadorul Yoshio Iizuka (Piraţii din Caraibe, Django Unchained)

Absolvent al UNATC, Andrei Chiriac a început un proiect intitulat "Secretul Coifului de Aur", care se anunţă o combinaţie între serialul românesc "Cireşarii" şi celebra serie "Harry Potter". Chiar dacă spre deosebire de producţiile occidentale au un buget infim, filmele lui Andrei Chiriac aduc un suflu nou în cinematografia românească, îmbinând istoria autohtonă şi comercialul hollywoodian. Rezultatul îl puteţi vedea la Adevărul Live, de la ora 11.00. 

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările