Trei zile de dans în stradă şi muzică live în cartierul Obor din Bucureşti

Trei zile de dans în stradă şi muzică live în cartierul Obor din Bucureşti

Cartierul Obor va petrece. Fotografii: Eva Spătaru, Mădă Păun

În weekendul 31 iulie-2 august, în fiecare zi, în cartierul Obor din Capitală se desfăşoară evenimentul „OborContemporan“: un spectacol de dans în stradă şi un concert live Aida şi Noi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Asociaţia Delazero organizează, în weekendul 31 iulie - 2 august, în fiecare zi, de la ora 19.00, evenimentul cultural „OborContemporan“, un spectacol de dans şi muzică în aer liber, în trei locuri diferite din cartierul Obor din Bucureşti: Şcoala Ferdinand I, Veranda Mall şi Hashtag Pub.

Tinerii organizatori îşi doresc să deschidă o perspectivă culturală într-o zonă preponderent comercială şi astfel să schimbe rutina cartierului printr-un performance artistic în stradă şi un concert live Aida şi Noi. 

Aida şi Noi sunt o formaţie care îmbină muzica jazz, indie-pop, balkan, gypsy, drum'n'bass şi folk şi care cântă în română, engleză, italiană, sârbă, franceză, spaniolă. 

Programul evenimentului este următorul:

• Vineri, 31 iulie, ora 19.00, la Şcoala Ferdinand I (Bd. Gării Obor 16)

• Sâmbătă, 1 august, ora 19.00, în faţa Veranda Mall (Str. Ziduri Moşi 23)

• Duminică, 2 august, ora 19.00, la Hashtag Pub (Sos. Mihai Bravu 32)

După aceste trei zile, luni, 3 august, tot de la ora 19.00, experimentul cultural de la Obor se mută la Centrul Naţional al Dansului Bucureşti. 

Mai multe detalii pot fi găsite pe pagina de Facebook a evenimentului.

Accesul la evenimente este gratuit, iar participarea se face cu respectarea normelor de distanţare şi igienă impuse de autorităţi.  

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: