Pictorul Marcel Thiele vernisează "Colorează-ţi viaţa" la Palatul Mogoşoaia

Pictorul Marcel Thiele vernisează

Marcel Thiele s-a stabilit şi pictează în România

În perioada 2-9 octombrie, la Palatul Mogoşoaia, are loc expoziţia de pictură “Colorează-ţi viaţa” a artistului Marcel Thiele, eveniment care îşi propune să aducă împreună iubitorii de artă şi să încurajeze tinerii să îşi urmeze vocaţia.

Ştiri pe aceeaşi temă

Expoziţia se vernisează în data de 2 octombrie, de la ora 16:00, cu un concert acustic al Alexandrei Uşurelu şi band-ul ei. Cântăreaţa a devenit cunoscută publicului datorită albumului de debut “La capătullumii”, dar şi celor două turnee desfăşurate în paralel în întreaga ţară la începutul acestui an.
 
În următoarea duminică, pe 9 octombrie, tot de la ora 16:00, are loc evenimentul de închidere, marcat printr-un workshop de pictură interactiv la care sunt invitaţi participanţii, degustare de vin şi, în finalul serii, concertul acustic susţinut de Zum. Proiectul ZUM este o îmbinare specială de pop şi world music, o combinaţie de sonorităţi etno cu ritmuri moderne.
 
Pictorul Marcel Thiele lucrează în stil abstract, cu culori puternice, pasteluri şi nuanţe ferme, folosindu-se de instrumente şi tehnici inedite. Fost CEO în companii internaţionale, Marcel Thiele s-a stabilit în urmă cu doi ani în România, unde a avut deja patru expoziţii. O parte din cele 400 de tablouri pe care le-a pictat în România sunt deja expuse în proprietăţi private din toată Europa, în ţări precum Franţa, Germania, Italia, Cehia, Belgia, România, dar şi în Brazilia şi SUA.  
 
Organizatorii evenimentului sunt Asociaţia Culturală Alături de Tineri, în colaborare cu HTag PR, cu sprijinul Primăriei Municipiului Bucureşti şi Centrul Cultural Palatele Brâncoveneşti.
 
În luna iunie a acestui an, pictorul Marcel Thiele a fost invitat la Adevărul Live, unde a povestit aspecte interesante din viaţa şi cariera sa.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: