„Parteneriat pentru Arte“ sau cum se introduce cultura în mediul de business VIDEO

„Parteneriat pentru Arte“ sau cum se introduce cultura în mediul de business 

Dacă până acum s-a vorbit de incompatibilităţi între cultură şi mediul de afaceri, acest lucru pare să se schimbe în ultimii ani. Câţiva oameni specializaţi în organizarea şi în marketingul evenimentelor culturale au pus bazele unui proiect care îşi propune să aducă business-ul mai aproape de cultură şi cultura mai aproape de mediul de afaceri.

Ştiri pe aceeaşi temă

INTRĂ ÎN DISCUŢIE şi urmăreşte emisiunea în modulul Adevărul LIVE

 
Parteneriat pentru Arte este un birou de consultanţă şi management în sponsorizare, specializat în soluţii de business prin produse şi evenimente artistice. Gândită ca platformă de parteneriat între sectorul business şi arte, aceasta este prima iniţiativă privată care propune servicii de sponsorizare, comunicare şi consultanţă în artă pentru mediul de afaceri din România.
 
În studioul Adevărul Live, a fost invitată Anca Drăgoi, fondatoarea "Parteneriat pentru Arte", care a vorbit despre felul în care cele două medii, până de curând nu foarte compatibile, se pot îmbina într-un mod fericit pentru ambele părţi.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările