Astăzi s-au pus în vânzare abonamentele pentru Festivalul Enescu 2017

Astăzi s-au pus în vânzare abonamentele pentru Festivalul Enescu 2017

Abonamentele pentru Festivalul George Enescu s-au pus în vânzare

Ediţia 2017 a Festivalului Internaţional George Enescu (2-24 septembrie) aduce la Bucureşti şi în alte şapte oraşe din ţară peste 3.000 dintre cei mai apreciaţi artişti străini şi români în peste 80 de evenimente. Programul include superstaruri ale muzicii clasice prezente în premieră, un număr de 37 de lucrări de George Enescu şi muzică contemporană.

Ştiri pe aceeaşi temă

Abonamentele pentru Festivalul Enescu 2017 s-au pus în vânzare astăzi, de la ora 10.00, în reţeaua Eventim, atât online, pe site-ul eventim.ro, precum şi în reţeaua magazinelor Eventim din întreaga ţară (Germanos, Orange, Vodafone, Diverta, Carrefour, librariile Humanitas şi Cărtureşti, staţiile OMV), la birourile Eventim din Bucureşti şi din ţară, precum şi pe site-urile Eventim din străinatate şi în reţelele internaţionale.
 
Biletele individuale vor fi puse în vânzare pe 16 februarie.
 
Programul complet al Festivalului Enescu 2017 este disponibil pe festivalenescu.ro. Un ghid pentru achiziţionarea de abonamente este disponibil de asemenea pe site-ul Festivalului.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările