teflon - ultimele știri
Vasele cu suprafaţă antiaderentă sunt mai scumpe, uneori reprezintă o adevărată investiţie, însă folosite cu grijă pot "trăi" mult. Care sunt cele mai importante sfaturi de la producători.
Sţiaţi că proteina din albuşul de ou devine solidă doar la o temperatură mai mare de 61 de grade Celsius sau că tigaia încinsă la peste 100 de grade poate reprezenta un adevărat pericol pentru sănătate? Dincolo de gust şi savoare, există şi o ştiinţă...
Vasele de lut au fost înlocuite pe piaţă de vase din aluminiu, teflon sau inox. Specialiştii spun că trebuie să avem grijă cum le folosim. Caserolele din plastic sunt şi ele nocive şi trebuie să avem mare grijă atunci când le cumpărăm....
ATENŢIONARE Expunerea aproape inevitabilă la substanţele chimice prezente în alimente, băuturi, cosmetice şi alte produse cu care intrăm frecvent în contact, numite perturbatori endocrini, este o cauză recunoscută a exploziei cazurilor de tulburări h...