Stiri despre stephen barlow

  12 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Rigoletto şi ultimii bufoni de la Opera Naţională
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Rigoletto şi ultimii bufoni de la Opera Naţională

  Ultimul spectacol de operă al anului, Rigoletto, a fost o tentaţie căreia nu i-am putut rezista. Pur şi simplu producţia lui Stephen Barlow este un magnet care atrage public nou şi tânăr către Operă.

 • Unicul Rigoletto din stagiunea ONB
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Unicul Rigoletto din stagiunea ONB

  Dacă nu mă înşeală memoria, cred că sunt mai bine de doi ani de când ONB nu a mai prezentat Rigoletto. Ar putea să vă pară drept impardonabilă lipsa mea de precizie, dar, conform unui principiu românesc după care „istoria începe cu ultimul manager”, website-ul Operei Naţionale nu mai conţine nici un fel de date istorice.

 • Două
reprezentaţii noi cu „Fantoma de la Operă”, epuizate în trei ore
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Două reprezentaţii noi cu „Fantoma de la Operă”, epuizate în trei ore

  Biletele pentru cele două reprezentaţii noi ale musicalului „Fantoma de la Operă”, de Andrew Lloyd Webber, în regia lui Stephen Barlow, programate în urma numărului mare de solicitări primite s-au epuizat în trei ore de la momentul în care au fost puse în vânzare.

 • Despre noul
„Rigoletto” bucureştean – 

un interviu cu dirijorul Cristian Sandu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Despre noul „Rigoletto” bucureştean – un interviu cu dirijorul Cristian Sandu

  Actori cu voce, nu cântăreţi. Costin Popa: Cristian, ai fost ales să fii conducătorul muzical al noii producţii cu „Rigoletto” de la Opera Naţională Bucureşti. Cristian Sandu: Sunt foarte bucuros. Dirijasem înainte concertul „Promenada Operei” şi am fost onorat când a sosit noua invitaţie.

 • A
very good story. Rigoletto, 1920’s style
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  A very good story. Rigoletto, 1920’s style

  ..e important să ne amintim că rigoler în franceză, familiar rigolo, ne îndeamnă la ironie, la multă ironie. Tucidide:  singura constantă a istoriei e comportamentul uman.

 • FOTO Rigoletto, o dramă tragi-comică a tuturor timpurilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Rigoletto, o dramă tragi-comică a tuturor timpurilor

  Nu poţi să nu observi, întâmplările dramei lui Victor Hugo, ale libretului pe care Francesco Maria Piave îl oferă lui Verdi, personajele acestuia, pot aparţine tuturor timpurilor, tuturor momentelor de alunecare în hăurile fiinţei umane; sunt momente pe care le regăsim, într-o formă sau alta, în diferitele perioade ale istoriei.

 • FOTO Dublă premieră la Operă: „Rigoletto”!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Dublă premieră la Operă: „Rigoletto”!

  După 60 de ani. Da, de două ori premieră. Mai întâi pentru că este primul titlu liric asumat integral de noul management al teatrului din Splai: gândit, proiectat şi realizat.

 • Opera Naţională Bucureşti: stagiune nouă, haine noi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Opera Naţională Bucureşti: stagiune nouă, haine noi

  Opera Naţională Bucureşti pregăteşte deschiderea stagiunii 2013-2014, ce va avea loc în data de 17 octombrie, de la ora 19.00, cu spectacolul „Otello“ de Giuseppe Verdi, cea mai recentă premieră a instituţiei.

Modifică Setările