Stiri despre stefan banica junior

  13 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Prima reacţie a Andreei Marin după anunţul că Fiscul îi verifică averea: Nu ai de ce să te temi dacă eşti un om corect
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Prima reacţie a Andreei Marin după anunţul că Fiscul îi verifică averea: Nu ai de ce să te temi dacă eşti un om corect

  Andreea Marin a scris pe Facbebook, după ce „Adevărul“ a scris că fosta realizatoare TV şi Ştefan Bănică Jr se numără printre contribuabilii pentru care Fiscul a propus verificarea fiscală, că nu este nimic anormal să primească un control la un moment dat, că această procedură ar trebui privită ca normalitate şi că „nu ai de ce să te temi dacă eşti un om corect, iar veniturile de pe urma muncii tale îţi plăteşti datoriile către stat“.

 • FOTO Andreea
Marin s-a căsătorit cu medicul Tuncay
Öztürk
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Andreea Marin s-a căsătorit cu medicul Tuncay Öztürk

  Partenerul Andreei Marin, medicul Tuncay Öztürk, a anunţat pe contul său oficial de Facebook că este mândru că şi-a oficializat relaţia cu o femeie atât de frumoasă precum fosta Zână a Surprizelor.

 • Andreea Marin, „Zâna Surprizelor“, a împlinit 39 de ani
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Andreea Marin, „Zâna Surprizelor“, a împlinit 39 de ani

  Andreea Marin, cunoscută, în special, pentru prezentarea longevivei emisiuni „Surprize, Surprize“, împlineşte astăzi 39 de ani. În prezent, vedeta încearcă să readucă în prim-plan formatul cu care a intrat în istorie, dar sub altă denumire, „Preţuieşte viaţa!“, emisiune difuzată tot pe TVR 1.

 • Ştefan
Bănică Junior, Corina, Puya, DJ Project vor întreţine atmosfera de Zilele
Oraşului Satu Mare. Vezi programul!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ştefan Bănică Junior, Corina, Puya, DJ Project vor întreţine atmosfera de Zilele Oraşului Satu Mare. Vezi programul!

  Zilele oraşului Satu Mare se desfăşoară anul acesta în perioada 31 mai- 2 iunie. Programul prezentat de către reprezentanţii Primăriei municipiului Satu Mare este unul foarte încărcat, iar artiştii care vor evolua pe scenă sunt care mai de care. Potrivit primarului, pentru ediţia de anul acesta s-a alocat suma de 200.000 de lei, faţă de evenimentele de anul trecut care au costat 300.000 de lei.

 • Ce facem în weekend? Nume mari în concert la Constanţa
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce facem în weekend? Nume mari în concert la Constanţa

  Weekendul acesta se anunţă plin de nume mari ce vin pe litoral: Mircea Baniciu, Leo Iorga, Robin and the Backstabbers, Cedry2k, DOC, Deliric 1, CTC, Grasu XXL, Ştefan Bănică Junior, White Walls, Berti Barbera, Nicu Patoi, Maria Răducanu, Sorin Terinte.

 • Ştefan Bănică jr. şi Ţăndărică vin la Feldioara
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ştefan Bănică jr. şi Ţăndărică vin la Feldioara

  Timp de trei zile, de mâine şi până duminică, distracţia şi spectacolul vor fi cuvintele de ordine, La Feldioara.Parada cavalerilor şi a domniţelor, precum şi concertele unor artişti români celebri vor crea o atmosferă de neuitat.

 • Super concerte cu Ştefan Bănică Jr. şi BUG Mafia la Constanţa
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Super concerte cu Ştefan Bănică Jr. şi BUG Mafia la Constanţa

  Pentru prima dată anul acesta la Constanţa, Ştefan Bănică Jr. va cânta în Club Two, iar băieţii de la BUG Mafia în Club Vansses. Ei promit evoluţii live de excepţie, care vor începe după miezul nopţii şi vor dura, în medie, două ore.

 • Reţetă culturală
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Reţetă culturală

  Din prima clipă când l-a văzut, chiar în ziua în care a împlinit şaisprezece ani, Eva s-a îndrăgostit de Tudor, iar el i-a schimbat complet viaţa. Credea că bărbatul îi va aduce fericirea mult-visată, fără să bănuiască însă, că Tudor avea să o lase frecvent cu ochii-n lacrimi din cauza călătoriilor sale secrete.

Modifică Setările