Stiri despre sorin oprescu arestat

  47 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Avocaţii lui Sorin Oprescu cer noi investigaţii medicale şi internarea primarului suspendat al Capitalei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Avocaţii lui Sorin Oprescu cer noi investigaţii medicale şi internarea primarului suspendat al Capitalei

  Avocatul lui Sorin Oprescu a anunţat, sâmbătă, că a depus două cereri la Arestul Capitalei pentru ca primarul suspendat al Capitalei să poată continua investigaţiile medicale şi spă fie internat într-un spital. Acesta a precizat că Oprescu ar suferi de 12 afecţiuni, unele grave, fiindu-i depistat şi un nodul la un plămân, care ridică suspiciuni privind un posibil cancer.

 • Terapia „minune“ a marilor penali
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Terapia „minune“ a marilor penali

  De acum înainte, marii penali corupţi, aparţinători ai grupurilor de criminalitate şi mafie organizată, care au spate şi susţinere la nivel înalt, pot să stea, pardon, să fure liniştiţi, chiar dacă într-o bună zi vor fi prinşi.

 • UPDATE Sorin Oprescu rămâne în arest. Avocatul Poporului: „Sorin Oprescu trebuie internat, regimul din Arestul Central nu este unul adecvat!”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  UPDATE Sorin Oprescu rămâne în arest. Avocatul Poporului: „Sorin Oprescu trebuie internat, regimul din Arestul Central nu este unul adecvat!”

  Tribunalul Bucureşti a decis vineri ca Sorin Oprescu să rămână după gratii în dosarul în care este acuzat de luare de mită, după ce ar fi primit 25.000 de euro. Edilul suspendat a cerut asta încă de joi, să-i fie schimbată măsura preventivă însă instanţa a rămas în pronunţare şi a anunţat că va da astăzi o decizie. Oprescu se află în arest preventiv de aproape trei săptămâni.

 • De ce boli a suferit Sorin Oprescu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De ce boli a suferit Sorin Oprescu

  De ce boli a suferit Sorin Oprescu. Starea de sănătate a primarului suspendat al Capitalei pare să fie una şubredă, potrivit avocaţilor săi. De altfel, aceştia au solicitat ca edilul să fie transferat din Arestul Central la un spital din Bucureşti, pentru a fi supus unor investigaţii medicale amănunţite.

 • Judecătoarea Camelia Bogdan: DNA trebuie să pună sub sechestru întreaga avere a lui Sorin Oprescu, în vederea confiscării speciale
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Judecătoarea Camelia Bogdan: DNA trebuie să pună sub sechestru întreaga avere a lui Sorin Oprescu, în vederea confiscării speciale

  Averea lui Sorin Oprescu trebuie pusă sub sechestru pentru ca primarul să nu aibă timp să-şi ascundă bunurile. Aşa susţine judecătoarea Camelia Bogdan în motivarea deciziei prin care edilul suspendat a rămas în arest preventiv. „Organele de anchetă trebuie să acorde o atenţie sporită ridicării bunurilor în vederea luării măsurilor asigurătorii", susţine judecătoarea care l-a condamnat la 10 ani de închisoare pe Dan Voiculescu.

 • Flagrant delict
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Flagrant delict

  O să mi se spună că semăn profesorului de latină de odinioară care îşi concedia servitoarele pentru că făceau greşeli de exprimare. Sau o să mi se reamintească vechiul proverb despre ţara care arde şi baba care se piaptănă.

 • La Bucureşti, PNL şi PSD = aceeaşi mizerie. Cum s-a ajuns la primarul Ştefănel?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  La Bucureşti, PNL şi PSD = aceeaşi mizerie. Cum s-a ajuns la primarul Ştefănel?

  Printre multe dezbateri care nu ne afectează direct - războiul din buze între Ponta şi unguri, decesul unui mare calomniator sau discursurile în faţa unui Parlament de şpăgari - e păcat să treacă neobservată laşitatea ”marilor” partide politice când a fost vorba de problemele cu care se confruntă zilnic două milioane de oameni.

 • Oprescu, un produs garantat de Iliescu Băsescu USL Securitate Presă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Oprescu, un produs garantat de Iliescu Băsescu USL Securitate Presă

  Scriam în 2012 pe voxpublica un articol pe care-l citeau probabil doar serviciile secrete rânjind de „găozarul“ de mine la un Chivas (băutura oficială a Securităţii şi a fostului preşedinte). El se numea: „Cine-i cel mai protejat om din România şi De Ce”.

 • VIDEO Cum băga Oprescu pumnul în gura societăţii civile
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Cum băga Oprescu pumnul în gura societăţii civile

  Pe 19 septembrie 2015, bucurestenii vor ieşi din nou în stradă pentru a protesta împotriva modului în care autoritatile locale administrează oraşul. Este al şaptelea marş cunoscut sub numele „Marşul bicicliştilor – Oraş pentru oameni“. Adunarea participanţilor este în Herăstrău, intrarea Charles de Gaulle, de la 14:30.

 • 30 de zile fără mită
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  30 de zile fără mită

  Dependenţa de mită este ca dependenţa de păcănele, afirma un comentator zilele trecute, făcând trimitere la cazul Oprescu. Cât de mult putem lărgi pânza conceptului de dependenţă, fără a risca să o rupem? Am putea include aici şi datul, nu doar primitul de mită? În care autorul propune o probă prin care să ne diagnosticăm singuri.

 • Sorin Oprescu, un om inteligent sau „un băiat deştept”?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sorin Oprescu, un om inteligent sau „un băiat deştept”?

  Ştiam despre Sorin Oprescu că este un om inteligent, dar nu puteam bănui nicicum că este şi un „băiat deştept”. În anul 1995 am trecut la restructurarea „Societăţii Române de Radiodifuziune” în baza „Legii 41”. Restructurarea nu însemna „a da oamenii afară” - subînţeles cu care încă mai circulă  cuvântul „restructurare”-,  ci însemna, în primul rând,  refacerea organigramei, prin concursuri, de la bază până la vârf.

 • O amintire cu
Sorin Oprescu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  O amintire cu Sorin Oprescu

  Pentru toţi cei care se minunează cum de a fost posibilă arestarea marelui Sorin Oprescu, azi vreau să vă povestesc cum o oarecare experienţă tipografică m-a ajutat să aflu ce fraudă de om este, de fapt, primarul Capitalei. Adică să fiu şi eu, cum ar zice Victor Ponta, o hienă rârâită.

 • Şpaga afectează grav calitatea lucrărilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Şpaga afectează grav calitatea lucrărilor

  Plecând de la analiza traseului şpagii în Primăria Capitalei, Moise Guran crede că limitarea nivelului de profit şi procentul de 10% care i-ar fi revenit primarului Sorin Oprescu demonstrează o oarecare grijă (cinică) pentru cetăţean.

 • Contraatac la acţiunile DNA
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Contraatac la acţiunile DNA

  Văzând că DNA nu are de gând să se oprească, mai mult, anchetează demnitari din ce în ce mai sus în ierarhia statului, unii politicieni se revoltă şi declară război pe faţa justiţiei române. Arestarea lui Sorin Oprescu, Primarul General al Capitalei, a generat un fior în minţile celor care nu se ştiu curaţi, la cuget şi, mai ales, la buzunare.

 • Sorin Oprescu, cele patru momente esenţiale din cariera publică şi politică
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sorin Oprescu, cele patru momente esenţiale din cariera publică şi politică

  Medic-starletă şi politician atipic – aceştia sunt pilonii pe care şi-a construit imaginea publică Sorin Oprescu, primarul general al Capitalei. A căpătat notorietate odată cu moartea lui Corneliu Coposu, a eşuat de două ori la Primăria Capitalei înainte de a şi-o adjudeca tot de două ori şi părea că nimic nu-i stă în cale pentru un al treilea mandat. Însă al treilea mandat s-a dovedit a fi unul de arestare.

Modifică Setările