servire - ultimele știri
Prințul William a servit burgeri la o furgonetă din sudul Londrei, spre uimirea generală a clienților veniți să consume deliciosul preparat. Moștenitorul tronului britanic a făcut echipă cu fondatorii canalului de YouTube Sorted Food, care analizează gadgeturi de bucătărie şi împărtășesc rețete.
Administratorul unui local public din Alba Iulia, în incinta căruia se aflau mai multe persoane, deşi ar fi trebuit să fie închis, a fost amendat cu 2.000 de lei de către poliţişti.
Un desert deosebit de apreciat, celebru în Balcani îndeosebi, poate fi preparat cu succes acasă. Iată reţeta detaliată.
În „Codul bunelor maniere astăzi”, Aurelia Marinescu ne învaţă cum să servim vinurile când avem musafiri şi ce capcane trebuie să evităm, dar şi ordinea în care se aduc băuturile la masă.
O platformă online canadiană a realizat un clasament al unor ingrediente sau substanţe surprinzătoare pe care lumea nu se aşteaptă să le găsească în farfurie.
De ce în cele mai multe restaurante nu sunt respectate reguli elementare de igienă? Răspund tot eu: nu fiindcă nu vor, ci pentru că oamenii de acolo nu gândesc, nu îşi pun capul la contribuţie. Nimic din ce o să scriu mai jos nu e de învăţat în şcoal...
Deşi pare banal, mersul la restaurant nu se face la întâmplare, mai ales când alegem să şi mâncăm. În “Codul bunelor maniere astăzi” există câteva reguli esenţiale de la care nu trebuie să abdicăm pentru a nu deveni ridicoli.
Nu mă duc la restaurant fără să fac o rezervare, drumurile în Bucureşti sunt lungi şi înghiţitoare de timp, şi dacă faci jumătate de ceas şi afli că ai ajuns degeaba, că nu mai au locuri, e închis sau cine ştie ce alt motiv pentru care nu poţi mânca ...
Când suntem invitaţi la o masă festivă trebuie să ţinem cont de câteva reguli pentru a nu deveni ridicoli. Există o serie de sfaturi în cartea „Bunele maniere astăzi“ pe care trebuie să le respectăm pentru a avea un comportament adecvat atunci când m...
Mâncarea servită astăzi la bordul avioanelor, în special la clasa economic, nu este prea gustoasă şi nici aspectuoasă. De cele mai multe ori se reduce la un sandviş, omletă, o salată fadă sau mâncare semipreparată menită să mai potolească foamea. Luc...
Poate părea greu de crezut, dar americanii consumă din ce în ce mai puţine produse de tip fast food de la McDonalds. Pentru al treilea trimestru consecutiv, vânzările din Statele Unite ale companiei au scăzut cu 3,3%, informează Business Insider.
Oricât de mari ar fi preţurile din meniu, oricât de sofisticat ar fi decorul şi indiferent de cât de delicioasă este mâncarea, există posibilitatea să te întorci acasă cu o toxiinfecţie alimentară chiar şi de la un restaurant de primă mână.
O cină luată în oraş, pentru care scoatem bani buni din buzunar, ar trebui să ne binedispună şi să ne relaxeze. Nu numai calitatea mâncării este cea care ne face să revenim cu plăcere într-un restaurant. La fel de important este profesionalismul anga...
Un chef de origine indiană a dezvăluit motivele pentru care alege să mănânce inclusiv în restaurante de tip fast-food, chiar dacă a absolvit cursuri la cele mai prestigioase şcoli de gastronomie din Paris şi a lucrat în unele dintre cele mai bune res...
Pe lângă zâmbetul prietenos pe care îl afişează, ospătarii folosesc câteva trucuri prin care-i determină pe clienţi să comande mult....