Stiri despre sala mare

  30 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • „Simfonia nr. 3“ de Mahler se aude la Ateneu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Simfonia nr. 3“ de Mahler se aude la Ateneu

  Joi şi vineri, 27 şi 28 februarie, de ora 19.00, Orchestra simfonică şi Corul Filarmonicii „George Enescu” vor interpreta, în Sala Mare a Ateneului Român,  Simfonia nr. 3,  în re minor de Gustav Mahler. Orchestra va fi condusă de Charles Olivieri-Munroe, iar dirijorului Corului este maestrul Iosif  Ion Prunner. Mezzosoprana Aura Twarowska este solista invitată a concertului, la care participă şi Corul de Copii Radio, dirijat de Răzvan Rădos.

 • Recital european la Ateneul Român. Vienna Meets Romania
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Recital european la Ateneul Român. Vienna Meets Romania

  Volkhard Steude, concertmaestrul Filarmonicii din Viena, şi pianista Cătălina Butcaru revin la Bucureşti, pe scena Ateneului Român, cu un recital cu sonate de Mozart, Schumann şi Grieg, ce va avea loc pe 12 iunie 2019, de la ora 19.00.

 • Gala Premiilor Contemporanul 2018
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Gala Premiilor Contemporanul 2018

  Asociaţia Contemporanul – revista Contemporanul organizează Gala Premiilor Contemporanul 2018 – eveniment de anvergură naţională care se va desfăşura în parteneriat cu Institutul Cultural Român, pe 12 decembrie, de la ora 16.00, în Sala Mare a Institutului Cultural Român la sediul din Aleea Alexandru.

 • Pianista Elizabeth Sombart revine la Bucureşti, cu un recital Schubert
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Pianista Elizabeth Sombart revine la Bucureşti, cu un recital Schubert

  Pianistă Elizabeth Sombart va susţine miercuri, 24 ianuarie, de la ora 19.00, un recital la Sala Mare a Ateneului Român. În program vor fi capodopere de Franz Schubert. Legăturile muzicienei cu România sunt profunde şi puternice. Născută la Strasburg, artista este strănepoata marelui savant Nicolae Leon, frate după mamă cu Grigore Antipa.

 • VIDEO Flashmob cu Holograf şi mai mulţi chitarişti în centrul Bucureştiului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Flashmob cu Holograf şi mai mulţi chitarişti în centrul Bucureştiului

  O surpriză pentru bucureşteni în acest weekend, în faţa Teatrului Naţional: o gaşcă de chitarişti s-a adunat într-un flashmob, cântând piesa „Vreau o minune”, a trupei Holograf. Momentul culminant a fost prilejuit chiar de prezenţa componenţilor trupei, în frunte cu Dan Bittman, care au cântat la unison celebrul hit.

 • FOTO Regizorul Alexander Hausvater, la Gala UNITER:
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Regizorul Alexander Hausvater, la Gala UNITER: "Trebuie să le facem loc tinerilor"

  Regizorul Alexander Hausvater, care a primit Premiul pentru întreaga activitate din partea Senatului Uniter, a avut luni seară, pe scena Sălii Mari a Teatrului Naţional, un discurs revoluţionar, în care a subliniat că tinerii trebuie încurajaţi în teatrul românesc. "De vânzare/ For Sale", montat de tânăra regizore Gianina Cărbunariu, pe scena Teatrului Odeon din Bucureşti, a câştigat premiul pentru Cel mai bun spectacol.

 • Horaţiu Mălăiele şi Ion
Caramitru inaugurează Sala Mare a Teatrului Sică Alexandrescu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Horaţiu Mălăiele şi Ion Caramitru inaugurează Sala Mare a Teatrului Sică Alexandrescu

  Duminică, 29 iunie, începând cu ora 20.00, va avea loc evenimentul de redeschidere a Teatrului Sică Alexandrescu. Pentru acest eveniment, doi dintre cei mai mari actori ai teatrului românesc, Ion Caramitru şi Horaţiu Mălăele, vor prezenta publicului braşovean piesa Caramitru-Mălăele, câte-n lună şi în stele, un spectacol de improvizaţie, care face parte dintr-un turneu naţional al celor doi.

 • Dirijor din Germania pentru concertul Filamronicii de Stat din Târgu-Mureş
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dirijor din Germania pentru concertul Filamronicii de Stat din Târgu-Mureş

  Mureşenii sunt aşteptaţi în această seară, începând cu ora 19.00, la un concert simfonic de excepţie găzduit de Sala Mare de spectacole a Palatului Culturii. Evenimentul îi va avea în prim plan pe dirijorul Ferenc Gábor, din Germania, şi pe Bogányi Gergely, un cunoscut pianist din Ungaria.

 • Spectacol de Molière pus în scenă de actorii Teatrului Naţional
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Spectacol de Molière pus în scenă de actorii Teatrului Naţional

  Mureşenii sunt aşteptaţi la teatru în această seară, pentru a încheia cu stil o săptămână plină cu evenimente culturale. De la ora 19.00, iubitorii de teatru vor avea parte de reprezentaţia spectacolului ”Şcoala Nevestelor”, de Molière, avându-i în rolurile principale pe Nicu Mihoc, Dan Rădulescu, Csaba Ciugulitu şi Anca Loghin.

 • Cristian Mungiu aduce „După dealuri” la Buzău. Proiecţia va avea loc luni
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cristian Mungiu aduce „După dealuri” la Buzău. Proiecţia va avea loc luni

  Pelicula „După dealuri” va avea parte de o proiecţie specială la Buzău. Luni, de la ora 15.00 şi 18.00, filmul va rula în sala mare a Consiliului Judeţean. Cristian Mungiu, regizorul filmului, va fi prezent, de la ora 19.00, la Galleria Mall, acolo unde va susţine o conferinţă de presă.

 • Sala Mare a Teatrului intră în renovare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sala Mare a Teatrului intră în renovare

  Spaţiul va primi o atenţie specială, urmând să suporte mai multe intervenţii care să îmbunătăţească atât confortul, cât şi acustica, scrie bzb.ro.

 • Concert coral spectaculos la Palatul Culturii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Concert coral spectaculos la Palatul Culturii

  Filarmonica de Stat din Târgu-Mureș organizează în această seară, începând cu ora 19.00, un concert extraordinar, care-i va avea-n prim plan pe membrii Grupului vocal „Acapella”.

 • Hai la teatru, mureşeanule!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Hai la teatru, mureşeanule!

  Sala Mare a Teatrului Naţional din Târgu-Mureş va fi în această seară gazda spectacolului "N-AM BANI, NU PLĂTESC!", de Dario Fo, în Regia lui Marius Oltean.

 • Târgu-Mureş:Concert cameral extraordinar la Palatul Culturii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Târgu-Mureş:Concert cameral extraordinar la Palatul Culturii

  Dacă doriţi să vă relaxaţi după o zi agitată la servici, puteţi asista la concertul cameral organizat de Filarmonica de Stat din Târgu-Mureş în această seară de la ora 19.00, în Sala Mare de spectacole a Palatului Culturii.

 • Bucureşti: Seară muzicală vintage cu Pink Martini
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bucureşti: Seară muzicală vintage cu Pink Martini

  Nostalgicii hiturilor muzicale de la jumătatea secolului trecut se pot reîntoarce în timp prin intermediul concertului susţinut de artiştii americani, la Teatrul Naţional