Stiri despre sabin orcan

  161 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Cât mai valorează astăzi libertatea presei?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cât mai valorează astăzi libertatea presei?

  Interogaţia din titlu a fost tema dezbaterii moderată de jurnalistul Teodor Tita, redactor-şef la „Europa FM“. A fost un brainstorming - organizat pe 10 mai 2019, vizavi de clădirea Parlamentului României -, care a vizat, în primul rând, libertatea de exprimare versus libertatea personală. Ce aleg ziariştii, în acest caz?

 • Atacuri între jurnalişti. Dan Andronic: Sorina Matei, „angajată la intervenţia SRI“, Sabin Orcan, „sponsorizat de câţiva penali“. Reacţia celor doi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Atacuri între jurnalişti. Dan Andronic: Sorina Matei, „angajată la intervenţia SRI“, Sabin Orcan, „sponsorizat de câţiva penali“. Reacţia celor doi

  Directorul publicaţiei „Evenimentul Zilei“ Dan Andronic (48 de ani) a făcut dezvăluiri despre jurnaliştii Sorina Matei, moderatoare la B1 TV, şi Sabin Orcan, directorul Newsweek România, pe care îi numeşte „ziarişti cu cheiţă de aur“, după ce s-a simţit deranjat de acuzaţiile pe care i le-au adus cei doi realizatori TV. La rândul lor, aceştia au reacţionat.

 • Ciocăzanu şi Orcan, solidari cu Bogdan. Anunţul celor doi jurnalişti
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ciocăzanu şi Orcan, solidari cu Bogdan. Anunţul celor doi jurnalişti

  Jurnaliştii Laurenţiu Ciocăzanu şi Sabin Orcan, invitaţi constanţi în emisiunea „Jocuri de putere“, au anunţat că încetează colaborarea cu Realitatea TV dacă Rareş Bogdan nu se întoarce pe post. Realizatorul a fost suspendat după ce i-a cerut în direct demisia directorului staţiei şi a ameninţat cu propria demisie dacă nu le este permis accesul jurnaliştilor Oana Stănciulescu şi Oreste Teodorescu, pe care conducerea editorială nu-i mai agreează.

 • Mircea Kivu: „Îmi
e ruşine“. Psihologul Daniel David despre colaborarea sociologului cu Securitatea: „E greu să judeci un astfel de autodenunţ”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mircea Kivu: „Îmi e ruşine“. Psihologul Daniel David despre colaborarea sociologului cu Securitatea: „E greu să judeci un astfel de autodenunţ”

  Cunoscutul sociolog Mircea Kivu a reuşit ieri să ia pe mulţi prin surprindere după ce a mărturisit pe pagina sa de Facebook că a fost colaborator al Securităţii la mijlocul anilor ’80. El spune că nu a mărturisit până acum colaborarea pentru că ar fi vrut să lase în urmă acest episod din viaţa lui. „Am apreciat modul în care şi-a asumat jena pentru ceea ce a făcut”, spune celebrul psiholog Daniel David.

 • Sociologul Mircea Kivu dezvăluie că a colaborat cu Securitatea: Cred că aş fi vrut să uit acest episod, de care îmi e ruşine
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sociologul Mircea Kivu dezvăluie că a colaborat cu Securitatea: Cred că aş fi vrut să uit acest episod, de care îmi e ruşine

  Sociologul Mircea Kivu a scris pe pagina sa de Facebook că a fost colaborator al securităţii la mijlocul anilor 1980, angajament pe care spune că l-a luat din laşitate şi de care îi este ruşine. Dezvăluirile sunt făcute după ce Sabin Orcan, directorul editorial al ziarului România Liberă, a scris pe reţeaua socială că a întrerupt colaborarea cu sociologul din cauza acestei „pete biografice”.

 • Televiziunea
b1tv s-a făcut de râs pe mâna lui
Sabin Orcan
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Televiziunea b1tv s-a făcut de râs pe mâna lui Sabin Orcan

  Rămas orfan de înalta protecţie a d-lui Traian Băsescu, la rându-i abandonat de toţi susţinătorii săi, fie ei voluntari sau contra-cost, uitat şi de generoasa Elena Udrea care vrea să se pună bine cu bunul Dumnezeu urmând un masterat în Teologie, postul b1tv o duce din în ce mai rău.

 • Cine stinge lumina înainte de parlamentare. O precizare şi o radiografie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cine stinge lumina înainte de parlamentare. O precizare şi o radiografie

  În ultimele cicluri electorale am asistat la o mişcare organizată: eliminarea jurnaliştilor incomozi. Pentru că breasla jurnaliştilor nu are anticorpi, eliminarea incomozilor se face în văzul tuturor fără niciun reflex de apărare. Mea culpa pentru faptul că în ultimul meu text am băgat la grămada cu mercenari şi oameni pe care îi apreciez, ultimii jurnalişti care fac rezistenţă.

 • Cătălin Prisăcariu, dat afară de la B1 TV: „Sper ca scoaterea mea de pe post să fie suficientă pentru ca televiziunea să se salveze de la faliment“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cătălin Prisăcariu, dat afară de la B1 TV: „Sper ca scoaterea mea de pe post să fie suficientă pentru ca televiziunea să se salveze de la faliment“

  Emisiunea „Butonul de panică“, realizată zilnic de Cătălin Prisăcariu, de la ora 19:00, a fost scoasă din grila de programe a postului B1 TV, iar jurnalistul a fost concediat, motivul invocat fiind „situaţia financiară precară“. Aceeaşi soartă a avut-o şi emisiunea Sorinei Matei, „Actualitatea Românească“, transmisă de la ora 20:00, fiind înlocuită de cea a lui Sabin Orcan.

 • Greaţă şi escapism
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Greaţă şi escapism

  Nu s-a scurs niciun an de la instalarea Guvernului Ponta Întâi şi simt deja că am vorbit despre el, cum ziceau strămoşii noştri, ad nauseam. Adică până m-a cuprins greaţa.

 • Despre campania „Free Năstase!“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Despre campania „Free Năstase!“

  Nici nu se uscase bine cerneala pe învestitura lui Sorin Roşca Stănescu în funcţia de senator al României, că fostul nostru coleg de breaslă îşi anunţa deja cea dintâi iniţiativă legislativă. „Naşu’“, cum i se mai zice printre gazetari, s-a dovedit din acest punct de vedere cel mai activ ales al neamului. Dacă nu de la tribuna Parlamentului, cel puţin din postura de „editorialist“ la ziarul de casă al puterii.

 • Opoziţia e moartă-n coteţ
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Opoziţia e moartă-n coteţ

  Am trăit multe schimbări politice din ’90 încoace. Unele cu sentimentul ambiguu că trebuiau să se-ntâmple odată şi-odată. Altele cu gustul amar pe care ţi-l lasă orice bălăcăreală electorală pe malurile Dâmboviţei. Dar parcă niciodată n-am fost atât de dezamăgit. Nu de rezultatul votului popular. Căci, nu-i aşa, într-o democraţie, poporul n-are cum să greşească!

 • Chirieac, jurnalistul între ghilimele
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Chirieac, jurnalistul între ghilimele

  De ce continuă să fie invitat pe sticla micilor ecrane un personaj ca Bogdan Chirieac, ale cărui vagi legături cu jurnalismul şi-au pierdut orice urmă de actualitate? 

 • Putin şi poporul rus... (IV)
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Putin şi poporul rus... (IV)

  Chestiunea tezaurului românesc nu se numără printre preocupările populaţiei, dar nici printre priorităţile presei.

 • Putin şi poporul rus... (III)
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Putin şi poporul rus... (III)

  România nu mai are, din păcate, un Onisifor Ghibu sau un Nicolae Titulescu. În zilele noastre, trebuie să ne mulţumim cu Băsescu şi cu Ponta!

 • Putin şi poporul rus (I)
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Putin şi poporul rus (I)

  În privinţa tezaurului românesc, Putin nu-i cu nimic mai breaz decât Stalin sau decât Lenin.

 • Fantoma Securităţii la Paris
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Fantoma Securităţii la Paris

  Andrei Marga a numit la ICR Paris un om cu care împărtăşeşte dragostea pentru cultură şi pentru fosta Securitate.

 • La vânătoare televizată
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  La vânătoare televizată

  Viaţa noastră politică e populată de atâtea dobitoace încât cea mai bună soluţie rămâne tot dl Ţiriac.

 • „Ierţi când eşti convins că nu se mai întâmplă“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Ierţi când eşti convins că nu se mai întâmplă“

  Politician din 1990, Varujan Vosganian se declară un om care iartă, dar nu uită. Pe Traian Băsescu l-a iertat o dată, dar nu a uitat nici până azi tot ce i-a făcut. Cel mai mare reproş: acuzaţiile nefondate care l-au făcut să piardă un post de comisar european.

 • Menajeria lui MRU
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Menajeria lui MRU

  Ce mi-a zdruncinat şi mai tare speranţa în dreapta lui MRU a fost reacţia dumnealui la acuzele că a pornit cu stângul.

 • Breaking news cu protestaci
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Breaking news cu protestaci

  Priveşti micul ecran şi, oricât ai butona, ai senzaţia că te afli în „Anul cârtiţei“.

 • Ghişe, ultimul soldat japonez
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ghişe, ultimul soldat japonez

  Într-o similitudine perfectă cu soldaţii japonezi care negau evidenţa pierderii războiului, senatorul Ghişe nu se dă bătut în lupta contra lui Băsescu.

 • Noaptea, pe furiş
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Noaptea, pe furiş

  Cred că trebuie să ne uităm cu mare atenţie la Mona Pivniceru şi la primele sale mişcări ca ministru al Justiţiei.

Modifică Setările