Sebastian Ghiţă şi Sabin Orcan, schimb dur de replici la B1 TV: „Ţineţi simpozioane la Londra împotriva statului român/ Aţi tras ceva pe nas?“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sebastian Ghiţă şi Sabin Orcan şi-au aruncat acuzaţii unul altuia FOTO Captură video
Sebastian Ghiţă şi Sabin Orcan şi-au aruncat acuzaţii unul altuia FOTO Captură video

Sebastian Ghiţă şi Sabin Orcan au oferit un dialog uluitor în timpul unei emisiuni de la B1 TV, timp în care cei doi şi-au aruncat acuzaţii dure.

Deputatul Sebastian Ghiţă şi ziaristul Sabin Orcan au avut un schimb de replici dur şi de necrezut în cadrul unei emisiuni difuzate la B1 TV. Ghiţă l-a acuzat pe Orcan că se ocupă de „simpozioanele“ firmei israeliene de spionaj Black Cube, la Londra, contactând, în numele lui Dan Adamescu, politicieni români care să plătească pentru servicii. În replică, Orcan i-a zis acestuia că „a tras pe nas“, scrie HotNews.

Mai mulţi angajaţi ai firmei Black Cube au fost arestaţi preventiv pentru că ar fi încercat să o compromită pe Laura Codruţa Koveşi, şefa DNA. Printre cei bănuiţi că ar fi plătit pentru serviciile firmei israeliene se numără şi doi moguli de presă.

Mai jos, dialogul dintre Sebastian Ghiţă şi Sabin Orcan.

Sabin Orcan: Domnule Ghiţă, dumneavoastră sunteţi parlamentar, membru în comisia de control SRI .....

Sebastian Ghiţă: Cu cine vorbesc? Cu dl. Orcan? Vă ocupaţi de simpozioane Black Cube în Londra. Haideţi să spunem adevărul.

Sabin Orcan: Eu mă ocup de simpozioane Black Cube? Domnule Ghiţă, aţi băut ceva înainte să intraţi în emisie?

Sebastian Ghiţă: Nu am băut, dar nici nu puteţi păcăli pe toată lumea când luaţi bani de la Adamescu şi de la Black Cube.

Sabin Orcan: Domnule Ghiţă, aţi tras ceva pe nas înainte?

Sebastian Ghiţă: Ţineţi simpozioane Black Cube la Londra împotriva statului român.

Sabin Orcan: Domnule Ghiţă, aţi tras ceva pe nas înainte să intraţi în emisie? Cum îmi spuneţi mie că fac simpozioane la Black Cube?

Sebastian Ghiţă: V-aţi propus să faceţi simpozioane Black Cube la Londra? Domnule Orcan, răspundeţi.

Sabin Orcan: Sunteţi în delir. Scoateţi-vă ştecherul din priză că sunteţi în delir. Opriţi-vă puţin că aţi trecut de la MRU la Black Cube şi la mine.

Sebastian Ghiţă: Aţi contactat politicieni în România pentru Black Cube în numele lui Adamescu?

Sabin Orcan: Eu mă ocup de Black Cube, dl.Ghiţă, sunteţi bolnav?

Sebastian Ghiţă: Da, domnule Orcan. Dvs. aţi dorit acum câteva săptămâni să faceţi un simpozion la Londra pentru Black Cube.

Sabin Orcan: Eu? Eu mă ocup de simpozioane la Londra?

Sebastian Ghiţă: Da. Dvs. pe banii lui Adamescu.

Sabin Orcan: Domnule Ghiţă, cred că aţi băut cam mult în seara asta.

Sebastian Ghiţă: Black Cube şi cu Adamescu, restul e cancan.

Sabin Orcan: Nu mai minţiţi, domnule, ca un nesimţit la televizor. Ce treabă am eu cu Black Cube?

Sebastian Ghiţă: Vă rog să fiţi civilizat. Eu nu v-am făcut nesimţit.

Sabin Orcan: Cum să fiţi civilizat, dacă spuneţi o porcărie. Vă dau în judecată pentru calomnie.

Sebastian Ghiţă: Înaine să mă daţi în judecată spuneţi ce făceaţi dvs. la Londra.

Sabin Orcan: La cât aţi furat, aţi băut şi vorbiţi numai prostii.

Sebastian Ghiţă: Nici nu am furat, nici nu am băut.

Sabin Orcan: Aţi furat că aveţi patru dosare penale, de nu mai ştiţi cum să scoateţi cămaşa. Aţi furat sute de milioane de euro şi acum veniţi să-mi daţi mie lecţii la televizor. Opriţi-vă! Sunteţi în delir. Nu am eu nici o treabă cu Black Cube.

Sabin Orcan a continuat pe Facebook prin a scrie că „familia Adamescu, al cărei ziar îl conduc, n-are nicio treabă cu afacerea Black Cube. O să ne lămurim când ancheta va fi gata. Până atunci, să facem doar un efort de memorie: «spionii» israelieni au fost reţinuţi pe 2 APRILIE, scandalul a izbucnit pe 6 APRILIE, iar eu am devenit director la «România liberă» pe 21 IUNIE, după cum puteţi citi mai jos. Deci cum puteam fi implicat într-o afacere care se consumase deja de două luni şi jumătate?“. Ziaristul a continuat acuzaţiile la adresa lui Ghiţă: „Numai cineva care a băut prea mult sau care trage pe nas poate susţine aşa ceva. Din câte ştiu, în cazul lui Ghiţă ambele variante sunt posibile!“. 

TVPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite