Stiri despre rupere

  39 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Două sate din Lopătari, izolate după ruperea unui pod din tuburi VIDEO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Două sate din Lopătari, izolate după ruperea unui pod din tuburi VIDEO

  Ploile din ultimele ore au crescut alarmant debitului apei pe râul Slănic, în zona de munte a judeţului Buzău. Două sate din comuna Lopătari sunt izolate rutier, după ce apele învolburate au distrus podul din tuburi care permitea traficul auto de pe un mal pe celălalt.

 • „Vreţi să mai fiu preşedintele vostru?“. A început votul online în USR care va decide soarta lui Barna. PLUS face sondaj intern pentru a stabili dacă rupe alianţa
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Vreţi să mai fiu preşedintele vostru?“. A început votul online în USR care va decide soarta lui Barna. PLUS face sondaj intern pentru a stabili dacă rupe alianţa

  Vineri a început votul electronic în USR care va decide dacă Dan Barna va demisiona din fruntea partidului sau dacă va rămâne în continuare lider, deşi a ratat finala prezidenţială. Votul online va dura cinci zile. În paralel, PLUS face un sondaj în filiale pentru a stabili dacă rupe alianţa cu USR sau dacă fuzionează. Rezultatul sondajului va fi analizat sâmbătă în cadrul unei şedinţe a liderilor PLUS, susţin surse politice pentru Adevărul.

 • Statul paralel şi ALDE
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Statul paralel şi ALDE

  Zilele trecute a reieşit la rampă dl. Crin Antonescu. Considerat de unii, pe vremea în care acesta se afla în prim-planul scenei politice, un orator de marcă, un spontan, aureolat de faptul că are în CV statutul de fost preşedinte al PNL şi de fost copreşedinte al USL.

 • Dodon şi bau-baul „patriei primejduite”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dodon şi bau-baul „patriei primejduite”

  Recursul la mitul „patriei primejduite” este, se ştie, ultimul refugiu al conducătorilor terminaţi. Când nu mai ai nimic de spus, când nu mai poţi face nimic, te refugiezi în iluzia că Universul complotează ca să-ţi pună beţe în roate şi o vinzi şi cetăţenilor, doar-doar uită cine eşti şi ce (nu) ai făcut.

 • Votul şi ardelenii. Sabin Gherman: „Ar fi bine dacă Sudul şi Estul ar refuza pomenile, ar
împlini o Românie sănătoasă şi
onestă cu sine“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Votul şi ardelenii. Sabin Gherman: „Ar fi bine dacă Sudul şi Estul ar refuza pomenile, ar împlini o Românie sănătoasă şi onestă cu sine“

  În campania pentru alegerile prezidenţiale 2014 a fosta adusă în atenţia publicului o temă veche, sensibilă, folosită ca „material electoral“: desprinderea Ardealului de Romania. S-au auzit declaraţii în care unii politicieni susţineau că alţii vor să rupă Romania, asta în timp ce alţii vor să unească. Discuţia nu e una nouă, iar păreri vor fi multe şi variate, depinde din ce unghi se văd lucrurile.

 • De Dragobete a fost Ru-Pe-Re!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De Dragobete a fost Ru-Pe-Re!

  În luna februarie trebuia să se vorbească şi trebuia să se simtă, din toate incheieturile, IUBIRE! Am scris din simţămintele mele despre iubire şi am transmis iubire. Am adunat laolaltă prieteni şi „prieteni”, părinţi şi copii, opinii şi atitudini.

 • O lovitură de stat originală
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  O lovitură de stat originală

  Suntem altfel. Admit că avem o sumedenie de defecte (cine n-are?), dar trebuie să recunoaştem toţi că avem cel puţin o calitate: originalitatea. Lucruri care în alte părţi ale lumii ar părea stranii, improbabile, sau direct imposibile, la noi sunt, spre stupoarea generală, verosimile: se întîmplă. Avem geniul suprarealismului, al năzbîtiei cordiale, al năucelii practicate cu naturaleţe. Suntem ”fireşti” chiar şi cînd suntem atipici.

 • Ziua inventarului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ziua inventarului

  Mai nimeni nu mai crede în împăcare. Posturi tv „bine informate”, a căror politică editorială e în totalitate subordonată PSD ne livrează „pe surse” lista noului guvern. Sursa fiindu-le, probabil, chiar propriul patron, defel întâmplător parlamentar, prieten şi partener de afaceri al actualului şi viitorului premier. Pe listă niciun nume de liberal. USL-ul e de domeniul amintirii.

 • România după USL
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  România după USL

  Dispariţia USL ca alianţă politică la guvernare a avut loc de ceva timp. Amânarea asumării formale a acestei dispariţii nu reprezintă decât o formulă tipică pentru cei aflaţi la putere prin complicitate, prin utilizarea faţarnică, abuzivă şi deosebit de productivă în aranjamente de culise.

 • Politica dă în clocot
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Politica dă în clocot

  E sigur. Chiar mai devreme decât de fapt ne aşteptam, nodul USL se destramă. Se spune, pentru că ar fi fost o construcţie nefirească. Pe fond, nu aceasta este cauza. Nu principiile, nu interesele majore ale ţării i-au înfrăţit la guvernare tot astfel cum interese meschine îi şi despart.

 • Ruperea USL, în ochii românilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ruperea USL, în ochii românilor

  USL este în criză. Victor Ponta şi Crin Antonescu spun că nu vor ruperea alianţei. Colegii lor de partid cred altceva. Politologii spun că ruperea USL este inevitabilă. Dar oamenii, ce cred oamenii? Reporterii „Adevărul“ au ieşit în stradă şi au căutat răspuns la o simplă întrebare: „Se rupe sau nu se rupe USL?“

 • De ce nu se supără românii că se rupe USL-ul
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De ce nu se supără românii că se rupe USL-ul

  Premierul Ponta spunea acum câteva zile că oricine vorbeşte de ruperea USL-ul îi face jocurile lui Băsescu. Nu cred că este chiar adevărat. În primul rând, băsiştii sunt o specie din ce în ce mai rară şi cea mai „populară” raportare la preşedintele României este pe undeva pe sub pragul de 10%.

 • Crin Antonescu: „Suntem dezamăgiţi de modul în care partenerii noştri de guvernare se îndepărtează de obiectivele USL“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Crin Antonescu: „Suntem dezamăgiţi de modul în care partenerii noştri de guvernare se îndepărtează de obiectivele USL“

  Preşedintele PNL a declarat, joi seară, într-o intervenţie telefonică la postul Digi24, că foarte mulţi liberali, printre care şi el, sunt dezamăgiţi de modul în care, de la o zi la alta, partenerii din USL, precum şi Victor Ponta, se distanţează de spiritul şi obiectivele Uniunii. De asemenea, liderul liberalilor a precizat pentru sursa citată că premierul încearcă să se legitimeze prin folosirea repetată a numelui Băsescu.

 • Ce spun specialiştii. Se rupe sau nu se rupe USL?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce spun specialiştii. Se rupe sau nu se rupe USL?

  Criza din USL i-a pus pe gânduri chiar şi pe specialişti, care nu ştiu ce se va întâmpla cu viitorul alianţei de la guvernare. Unii cred că USL va rezista în continuare şi că liderii vor ajunge la un consens în urma negocierilor, alţii sunt de părere că lucrurile au scăpat definitiv de sub control, iar destrămarea USL este inevitabilă.

 • PNL, adio şi-un praz verde...
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  PNL, adio şi-un praz verde...

  Aceasta este concluzia constituirii USD, Uniunea Social Democrată. „Avem o alianţă electorală formată din 3 din cele 4 partide ale USL, are 2 dintre cele 3 litere ale USL, dar îşi propune să aibă 100% din mesajul, acţiunea şi obiectivele cu care ne-am prezentat în faţa oamenilor din 2011 încoace", a declarat premierul Victor Ponta.

 • Criza şi rădăcinile. Substraturi psihologice
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Criza şi rădăcinile. Substraturi psihologice

  Viziunea tradiţională asupra investiţiilor în viaţă spune „Nu te întinde mai mult decât îţi e plapuma". Această tradiţie se confundă cu bunul-simţ în majoritatea popoarelor din Vest. Iar dincolo de tradiţie e o obişnuinţă veche.

 • Legea RMGC 3 şi noul partid sloven Solidaritate
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Legea RMGC 3 şi noul partid sloven Solidaritate

  În acest ultim editorial din 2013 mă pregăteam să răspund unor întrebări care nu mă frământă deloc, dar care fac titlurile presei, gen: Se despart Ponta şi Antonescu? Ce urmăreşte Traian Băsescu  şi cum va acţiona el în 2014? Anunţul lui Victor Ponta că ministrul liberal al Economiei, Andrei Gerea, pregăteşte legea RMGC 3 introduce noi întrebări pe listă: va fi această lege sfârşitul USL şi începutul unei noi mişcări politice?

 • Stelian Tănase se vrea chirurgul TVR
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Stelian Tănase se vrea chirurgul TVR

  Stelian Tănase, propus de PNL, anunţă mari reforme la TVR, deşi Parlamentul l-a desemnat şef pentru o perioadă de maximum şase luni. PSD poate da peste cap planurile liberalilor.

Modifică Setările