Stiri despre rautate

  20 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Apelul unui profesor de pe patul de spital către români, pentru oameni
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Apelul unui profesor de pe patul de spital către români, pentru oameni

  „E doar un început de drum... O viaţă întreaga înainte... Bucurii si tristeţe... Victorii şi înfrângeri... Urcuşuri si căderi... Iubire şi ură... Îşi ia Crucea, pe care i-a dat-o Dumnezeu după măsura...si... O tot duce...o duce pe parcursul Vieţii întregi! Viaţa este Mişcarea Suprema! Viaţa poate fi doar însăşi Viaţă si trebuie s-o trăieşti cu multa Iubire si Demnitate! Viaţă este Iubire! Viaţa este dată de Dumnezeu!”

 • Fiecare cu durerea lui
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Fiecare cu durerea lui

  În societatea românească se resimte o acută lipsă de omenie! Tot mai puţini dintre noi mai facem lucrurile bune, omeneşti de ajutorare reciprocă. Dimpotrivă, realitatea publică ne demonstrează că la nivel de societate ne manifestăm mai antisocial, antiuman, ne manifestăm tot mai agresiv, suntem mai lacomi, indiferenţi la suferinţele semenilor sau la faptul că poate facem rău celor din jur prin atitudinea noastră.

 • Crima din Orient Expres, crima de la metrou
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Crima din Orient Expres, crima de la metrou

  Despre crima din metroul bucureştean, recentul caz despre care s-au spus multe, scris la fel de multe, nu este nevoie să detaliez, ci doar să amintesc: ce este de reţinut nu este atât ziua, ora, cât gratuitatea şi urâţenia faptei. Nu a avut mobil, nici justificare, gestul nu a fost făcut din ură faţă de o tară a acelei tinere necunoscute.

 • Cât de rău poţi fi în funcţie de zodie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cât de rău poţi fi în funcţie de zodie

  Fiecare semn zodiacal are şi o parte întunecată, o latură capabilă să le facă rău celor din jur. Iată care sunt caracteristicile de care nu eşti prea mândru, în funcţie de zodia ta.

 • Ne naştem buni sau învăţăm să fim aşa? Explicaţia specialiştilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ne naştem buni sau învăţăm să fim aşa? Explicaţia specialiştilor

  Studiile încă nu au scos în evidenţă rezultate clare care să ne spună dacă ne naştem buni sau învăţăm să fim aşa. Cu toate acestea, mulţi specialişti cred că ne naştem buni şi învăţăm ulterior, cu ajutorul societăţii, ce e răutatea. Întâmplările din viaţa noastră ne trasează şi ele „drumul” presărat cu fapte bune sau condamnabile.

 • Cum îţi dai seama că îi invidiezi pe cei din jur? Explicaţiile psihologilor pentru gândurile care ne determină să ne comparăm mereu cu alţii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum îţi dai seama că îi invidiezi pe cei din jur? Explicaţiile psihologilor pentru gândurile care ne determină să ne comparăm mereu cu alţii

  Aţi simţit vreodată că un prieten are tot ce şi-a dorit în timp ce dumneavoastră vi se pare că eşuaţi pe toate planurile? Sentimentele şi gândurile care ne fac la propriu să ne înroşim de prea multă invidie sunt cele care ne dictează viaţa şi ne fac să nu ne mai bucurăm de faptul că fiecare e diferit şi frumos în felul lui. Care sunt însă schimbările pe care trebuie să le faceţi pentru a pune capăt invidiei?

 • De ce suntem răzbunători, chiar şi cu preţul binelui nostru?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De ce suntem răzbunători, chiar şi cu preţul binelui nostru?

  De ce creează oamenii inconveniente sau îşi fac rău doar pentru a le face şi altora rău? Şi de ce unii sunt mai răzbunători decât alţii? Agresivitatea şi lipsa empatiei par să fie două trăsături care contribuie la exacerbarea dorinţei de a face rău, indiferent de preţul consecinţelor.

 • Răutate
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Răutate

  Să fii rău! Să nu-ţi sufle nimeni în ciorbă. Chiar dacă ciorba ta e pe fundul farfuriei. Să fii colţos. Să nu vină vreun deştept să te calce în picioare. Să ai o mutră căzută. Mereu.

 • VIDEO Experimente psihologice care ne uimesc: singurul lucru care ne aduce fericirea este dragostea şi orice om este capabil să facă rău
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Experimente psihologice care ne uimesc: singurul lucru care ne aduce fericirea este dragostea şi orice om este capabil să facă rău

  De multă vreme, psihologii încearcă să înţeleagă omul şi comportamentul lui. De ce reacţionăm aşa cum o facem este un mister care trebuie dezvăluit, mai devreme sau mai târziu. Unele dintre cele mai fascinante experimente psihologice au dezvăluit adevăruri universal valabile şi, deseori, surprinzătoare, despre natura umană.

 • Şi cu
dânsa-ntr-ânsa, şi cu sufletu-n rai
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Şi cu dânsa-ntr-ânsa, şi cu sufletu-n rai

  Nu ştiu ce m-aş face fără ipocriţi, fac parte din viaţa mea, sunt nişte bacterii necesare. I-am urât multă vreme, apoi mi-am dat seama că am şi eu ipocriziile mele – unele din reflex de autoapărare, altele din dorinţa de a mă distra şi altfel decât jucând Mah Jong pe calculator.

 • Ne naştem buni sau răi?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ne naştem buni sau răi?

  Suntem în mod inerent buni sau răi? Suntem conduşi de motive sau de instincte? Ne naştem egoişti sau altruişti? Este mintea umană maleabilă sau predispusă? Sunt întrebări vechi de mii de ani, cu răspunsuri mai mult sau mai puţin clarificatoare. Un preot, un filozof şi un psiholog au încercat să facă lumină asupra subiectului care ne preocupă la fel de mult.

 • Tinerii din ziua de azi, nemiloşi cu bătrânii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tinerii din ziua de azi, nemiloşi cu bătrânii

  Studenţii vor ca bătrânii să elibereze locurile de pe piaţa muncii şi să trăiască din ce-au agonisit o viaţă, nu din pensii plătite de stat. Studiul a fost realizat printre studenţii bucureşteni şi şi-a propus să afle cum îi percep aceştia pe vârstnici.

Modifică Setările