Stiri despre rapiri

  43 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Alţi şase muncitori străini răpiţi în Nigeria
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Alţi şase muncitori străini răpiţi în Nigeria

  În Nigeria, bărbaţi înarmaţi au răpit alţi şase muncitori străini. Poliţia a informat că răpitorii s-au îmbarcat pe nave petroliere, în statul Bayelsa, duminică.

 • Îţi doreşti să fii
răpit? Francezii te fac fericit!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Îţi doreşti să fii răpit? Francezii te fac fericit!

  Dacă visul tău de-o viaţă este să trăieşti experienţa traumatizantă a unei răpiri, Franţa este locul în care el poate deveni realitate. O firmă franceză le oferă doritorilor de senzaţii tari un astfel de serviciu, unic în lume.

 • Femeile-victime ale războiului din Irak
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Femeile-victime ale războiului din Irak

  Între 2003 şi 2007, peste 4.000 de irakience au dispărut din ţara lor aflată pe atunci în război. Cele mai multe au căzut pradă traficului uman şi reţelelor de prostituţie.

 • Cartelurile răpesc şi teritorii Mexicului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cartelurile răpesc şi teritorii Mexicului

  Cât de eşuat este Mexicul ca stat? Acesta are una dintre cele mai mari rate de răpiri din lume. De trei ori mai mare decât Columbia, în cele mai negre vremuri ale narco-războiului.

 • Cum alertăm Poliţia atunci când un copil a fost răpit
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum alertăm Poliţia atunci când un copil a fost răpit

  Poliţiştii mureşeni au organizat o întâlnire cu reprezentanţii autorităţilor locale - Primărie, Poliţie Locală, Inspectoratul Judeţean de Jandarmi, Gruparea Mobilă de Jandarmi, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă, Consiliul Judeţean – ATOP, Instituţia Prefectului, reuniune care a avut ca temă Mecanismul „Alertă răpire copil”

 • Peste jumătate din copiii dispăruţi sunt fete
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Peste jumătate din copiii dispăruţi sunt fete

  Andreea Marin (13 ani) şi Bianca Petronela Blănariu (11 ani) au fugit împreună fiindcă îşi doreau mai multă libertate decât le ofereau părinţii lor. Potrivit unei statistici a organizaţiei „Focus centrul pentru copii dispăruţi”, fetele din mediul urban şi din grupa de vârstă 12-15 ani dispar cel mai des de la domiciliu.

 • 13 liceeni, împuşcaţi în Mexic
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  13 liceeni, împuşcaţi în Mexic

  Ucigaşi plătiţi au irupt - dumincă, în oraşul mexican Ciudad Juarez - într-un imobil în care un grup de liceeni celebrau o victorie sportivă şi au ucis 13 tineri, aparent fără motiv, informează Reuters.

Modifică Setările