Stiri despre pofta

  22 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • De ce îţi este foame după ce ai mâncat
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De ce îţi este foame după ce ai mâncat

  Cu senzaţia de foame apărută imediat după masă ori la trei sferturi de oră după ce ai mâncat se poate confrunta oricine. Acest lucru se întâmplă fie pentru că adopţi un meniu vegetarian, dar şi pentru că ai putea avea unele dezechilibre

 • Află cum poţi păcăli pofta de dulce
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Află cum poţi păcăli pofta de dulce

  Oare există vreo femeie care se poate abţine de la dulciuri? Eu încă n-am întâlnit! Chiar dacă ai cam exagerat cu deserturile, tot mai găseşti motive ca să te răsfeţi cu o bomboană. Mie mi se întâmplă des, dar încerc să înving pofta de dulce!

 • Alimente care reduc pofta de dulce
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Alimente care reduc pofta de dulce

  Una dintre cele mai comune cauze ale obezităţii este mâncatul impulsiv, care te face să consumi alimente nesănătoase, bogate în zaharuri,  gluten şi grăsimi de calitate scăzută, într-un mod incontrolabil.

 • Inamici de nebănuit ai libidoului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Inamici de nebănuit ai libidoului

  Dacă te întrebi unde a dispărut pasiunea află că pot fi de vină unele aspecte ale stilului tău de viaţă sau alegerile pe care le faci în fiecare zi.

 • „Mi-a pus stimulente în mâncare şi m-a ademenit să fac sex“: când prea mult sex poate duce la destrămarea căsniciei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Mi-a pus stimulente în mâncare şi m-a ademenit să fac sex“: când prea mult sex poate duce la destrămarea căsniciei

  De regulă, cuplurile ajung să se destrame pentru că nu mai au dorinţa de a face dragoste, însă există şi cazuri în care unul din parteneri nu poate ţine pasul cu apetitul sexual al perechii sale. În cazul de faţă, soţia este cea care şi-a determinat soţul să ceară divorţul, bărbatul ajungând la capătul puterilor după mai mult de doi ani de maraton sexual.

 • Ţi-e mereu foame? Cum să scapi de poftele culinare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ţi-e mereu foame? Cum să scapi de poftele culinare

  Aveţi momente când vreţi să devoraţi frigiderul? Foamea poate apărea de multe ori în aceeaşi zi dacă nu respectaţi câteva reguli de bază ale alimentaţiei. Iată câteva soluţii care ne ajută să nu mai mâncăm „haotic”!

 • Plante care îţi taie pofta de ţigări
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Plante care îţi taie pofta de ţigări

  Tusea şi mirosul neplăcut al gurii sunt câteva dintre consecinţele fumatului. Dacă vrei să renunţi la acest viciu, plantele te ajută să îţi potoleşti dorinţa de a mai fuma.

 • Exerciţiile fizice taie pofta de fumat
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Exerciţiile fizice taie pofta de fumat

  O echipă de cercetători britanici a analizat rezultatele a 19 studii clinice anterioare şi a descoperit că exerciţiile fizice sunt foarte folositoare celor care doresc să-şi calmeze pofta de nicotină, informează Reuters.

 • Pofta de mâncare poate fi dată de bacteriile din stomac
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Pofta de mâncare poate fi dată de bacteriile din stomac

  Zece triloane de bacterii populează organismul uman, iar comportamentul acestora ne poate influenţa sănătatea şi stilul de viaţă, sugerează un studiu recent, realizat la Universitatea Colorado.

 • Ce ascunde pofta de dulce? Iată patru posibile dereglări ale organismul
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce ascunde pofta de dulce? Iată patru posibile dereglări ale organismul

  În ciuda tuturor campaniilor care militează pentru reducerea consumului de produse ce conţin zahăr, acesta continuă să furnizeze o treime din caloriile necesare zilnic. Pe lângă dependenţa pe care o generează, pofta de dulce poate semnala şi anumite afecţiuni ale organismului.

 • Ce spun despre tine poftele culinare?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce spun despre tine poftele culinare?

  Pofta vine mâncând, spune o vorbă din popor. Unele persoane se consideră, însă pofticioase din fire. Specialiştii site-ului healthy.com contrazic acest lucru. „Organismul ne transmite acest apetit în momentul în care are nevoie de anumiţi nutrienţi". Iată câteva „mesaje" pe care ni le emite pofta acută de a mânca ceva.

 • De ce ne face plăcere să mâncăm
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De ce ne face plăcere să mâncăm

  Mai mult decât stomacul, creierul este cel care gestionează tot ceea ce ţine de apetit. Mecanismele cerebrale generează plăcerea şi intenţia de a mânca anumite alimente. Iar dereglările lor pot duce la apariţia obezităţii.

 • Nu ignoraţi poftele alimentare!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Nu ignoraţi poftele alimentare!

  Lipsa unor vitamine şi minerale de care organismul are nevoie pentru a funcţiona normal ne determină să mâncăm necontrolat. Cauza poftelor alimentare exagerate trebuie identificată la timp, deoarece excesele alimentare se pot transforma în dependenţă.

Modifică Setările