Stiri despre paula chirila

  13 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Muzică
la Auschwitz
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Muzică la Auschwitz

  Inspirată dintr-o succesiune de fapte reale, consumate în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, al Franţei ocupate, al Holocaustului şi al guvernului de la Vichy care a permis arestarea şi deportarea evreilor în lagărele morţii, având în centrul atenţiei destinul şi excepţional, şi tragic al unei pianiste reputate pe nume Fania Fenelon,  piesa „Playing for time” a lui Arthur Miller şi-a dobândit celebritatea graţie unei producţii CBS.

 • Paula Chirilă: „Am străbătut nişte depresii grele“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Paula Chirilă: „Am străbătut nişte depresii grele“

  Afişează un optimism molipsitor, dar în sufletul ei se ascund multe poveri, poate de aceea se şi spune că oamenii veseli ascund tristeţi nebănuite. Paula Chirilă a povestit pentru OK! lucruri mai puţin ştiute din viaţa ei

 • INTERVIU Paula Chirilă, actriţă: „La primul casting în televiziune m-au ţinut două ore pentru că nu se puteau obişnui cu faptul că eram cheală“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  INTERVIU Paula Chirilă, actriţă: „La primul casting în televiziune m-au ţinut două ore pentru că nu se puteau obişnui cu faptul că eram cheală“

  Paula Chirilă (41 de ani) a vorbit într-un interviu pentru „Adevărul“ despre momentele importante care i-au marcat cariera în teatru, film şi televiziune, a împărtăşit întâmplări amuzante din culisele vieţii artistice şi a făcut mărturisiri despre impasul prin care a trecut anul trecut, în căsnicie, când apăruseră zvonuri legate de divorţ.

 • Kanal D face „DISCOTE-K“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Kanal D face „DISCOTE-K“

  „DISCOTE-K“,  un nou show de comedie care nu va ţine cont de limite, tipare şi convenţii, va începe în această toamnă, la postul Kanal D.

 • „Draga mea prietenă“
pleacă la mare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Draga mea prietenă“ pleacă la mare

  Începând din 1 iulie, emisiunea „Draga mea prietenă“, de la Kanal D, va fi difuzată în direct de la malul mării. În fiecare zi de luni până vineri, de la 10.00,  plaja Mambo din Mamaia va fi locul în care cele două prezentatoare, Cristina Cioran şi Paula Chirilă, vor afla poveştile invitaţilor şi vor întreţine atmosfera cu muzică, dans şi concursuri.

 • Paula Chirilă, actriţă: „Nu trebuie să uităm să râdem“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Paula Chirilă, actriţă: „Nu trebuie să uităm să râdem“

  Actriţa din trupa Distractis se împarte între carieră şi viaţa de familie, dar alocă timp şi pentru toate cele opt femei din ea: fiica, mama, soţia, prietena, iubita, gospodina, curtezana şi artista. Trupa Distractis şi Paula Chirilă (36 de ani) pregătesc un nou show cu umor bun la TVR 1. Până la debutul emisiunii, actriţa profită din plin de timpul petrecut alături de cei dragi.

 • VIDEO Divertişii, rupţi între TVR şi Pro TV
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Divertişii, rupţi între TVR şi Pro TV

  Din toamnă, o parte a grupului Divertis – echipa Land of Jokes – va realiza emisiunea „Distractis“ la postul public. Toni Grecu şi „Serviciul Român de Comedie“ rămân la postul lui Sârbu. Din „Distractis“ fac parte Ioan Gyuri Pascu, Cristian Greţcu, Silviu Petcu, Doru Antonesi, Cătălin Mireuţă, Doru Pârcălabu, Florin Constantin, Paula Chirilă.