Stiri despre palpitatii

  20 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Când
apare insuficienţa cardiacă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Când apare insuficienţa cardiacă

  Cel mai frecvent simptom al insufienţei cardiace este oboseala, pentru că inima nu mai poate furniza un debit de sânge normal. „Iniţial, la efort, apoi, pe măsură ce afecţiunea de fond evoluează şi este netratată apare respiraţia la repaus“, explică dr. Iulian Călin, medic specialist cardiolog.

 • Infuzia de tei reglează bătăile inimii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Infuzia de tei reglează bătăile inimii

  Îţi bate inima ca şi cum ar vrea să-ţi sară din piept? Nu este cazul să te sperii de aceste bătăi neregulate, numite palpitaţii, dar nici să le tratezi cu indiferenţă.

 • De ce apar palpitaţiile cardiace
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De ce apar palpitaţiile cardiace

  Palpitaţiile sunt bătăi anormale ale inimii resimţite ca fiind incomode; inima începe să bată mai repede decât o face în mod normal. Deoarece palpitaţiile pot ascunde probleme de sănătate, iată ce le provoacă şi care sunt pricipalele cauze:

 • Ciuboţica-cucului reduce nervozitatea
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ciuboţica-cucului reduce nervozitatea

  Bogată în compuşi cu acţiune terapeutică, ciuboţica-cucului este unul dintre cele mai eficiente medicamente naturale. În scop terapeutic sunt folosite florile, rădăcina şi frunzele.

 • Ce pericole ascund palpitaţiile?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce pericole ascund palpitaţiile?

  Palpitaţiile reprezintă un motiv frecvent al vizitei la cardiolog. Se manifestă în diferite moduri, de la bătăi neregulate şi puternice ale inimii, până la pulsaţii la baza gâtului. Ştii de ce sunt periculoase pentru sănătatea ta?

 • Ce trebuie să ştii despre anemie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce trebuie să ştii despre anemie

  Astenia, paloarea feţei şi palpitaţiile sunt câteva dintre simptomele lipsei de fier din organism. Alimentaţia săracă în vitamine şi pierderea de sânge asociată unor afecţiuni precum cele din sfera digestivă (ulcere gastrice, hemoroizi, cancer de colon) sunt cauzele frecvente care duc la instalarea anemiei.

 • De ce apare insuficienţa cardiacă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De ce apare insuficienţa cardiacă

  Problemă gravă de sănătate, care poate pune viaţa în primejdie, insuficienţa cardiacă poate fi ţinută sub control numai dacă este descoperită la timp şi dacă se fac anumite modificări în stilul de viaţă.

 • Soluţii simple pentru palpitaţiile inimii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Soluţii simple pentru palpitaţiile inimii

  Când simţi că inima ta o ia la galop, e normal să te sperii. Dacă însă palpitaţiile inimii apar frecvent, e bine să ştii că sunt câteva soluţii prin care le poţi normaliza.

 • Cum recunoşti un preinfarct
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum recunoşti un preinfarct

  Ştiai că multe dintre neplăcerile pe care le treci uşor cu vederea pot semnala, de fapt, apariţia unui preinfarct? Având în vedere că multe dintre aceste simptome pot apărea şi cu câteva săptămâni înainte, este important să le recunoşti şi să iei măsurile necesare.

 • 7 ajutoare naturale în timpul menopauzei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  7 ajutoare naturale în timpul menopauzei

  Unele femei trec de menopauză fără probleme deosebite. Pentru celelalte, natura a pregătit mai multe remedii care să le ajute să facă faţă acestei perioade deosebite din viaţa lor.

 • De ce îţi sare inima din piept? Şase motive pentru care îşi iese din ritm
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De ce îţi sare inima din piept? Şase motive pentru care îşi iese din ritm

  Inima se bazează pe impulsurile electrice pentru a bate într-un ritm constant. Problemele cu impulsurile electrice pot cauza aritmii, adică un ritm anormal. Impulsurile defecte pot face inima să bată prea încet, prea repede sau într-un mod dezorganizat, haotic. Unele dintre aceste aritmii pot fi foarte periculoase dacă nu sunt tratate, iar altele pot fi doar un efect enervant, dar care nu îţi pun viaţa în pericol.

 • Când sunt palpitaţiile motiv de îngrijorare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Când sunt palpitaţiile motiv de îngrijorare

  Din când în când simţi că-ţi bate inima ca şi cum ar vrea să-ţi sară din piept. Nu este cazul să te sperii de aceste bătăi neregulate, dar nici să le tratezi cu indiferenţă, întrucât s-ar putea să fie un prim semn al unei afecţiuni mai grave.

 • Un virus, vinovat de oboseala cronică
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Un virus, vinovat de oboseala cronică

  XMRV este numele unui microb înrudit cu HIV şi care ar putea provoca stările inexplicabile de oboseală ce afectează milioane de oameni.

Modifică Setările