Stiri despre ovidiu marincea

  106 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Marincea: E incorect că se amestecă toate infracţiunile de drept comun, pentru care au fost emise mandate de supraveghere tehnică, cu mandatele de securitate naţională
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Marincea: E incorect că se amestecă toate infracţiunile de drept comun, pentru care au fost emise mandate de supraveghere tehnică, cu mandatele de securitate naţională

  Purtătorul de cuvânt al Serviciului Român de Informaţii, Ovidiu Marincea, a declarat, vineri, că datele prezentate anterior cu privire la mandatele de securitate naţională, respectiv puţin peste 28.200, sunt „cifrele exacte ale mandatelor solicitate de către SRI“. Acesta afirmă că cifrele prezentate de către preşedintele Comisiei de control parlamentar al activităţii SRI, Claudiu Manda, sunt inexacte.

 • DOCUMENT Protocolul de colaborare încheiat de SRI cu Parchetul General în anul 2009, publicat
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  DOCUMENT Protocolul de colaborare încheiat de SRI cu Parchetul General în anul 2009, publicat

  Serviciul Român de Informaţii (SRI) a publicat, vineri, protocolul de colaborare încheiat de SRI cu Parchetul General în anul 2009. Printre altele, în document este stabilit modul şi momentul în care ofiţerii SRI puteau oferi asistenţă procurorilor în domeniul protecţiei informaţiilor, dar şi când ofiţerii serviciului de informaţii puteau supraveghea şi investiga informativ pentru DNA.

 • De ce taci, bă, neamţule?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De ce taci, bă, neamţule?

  Klaus Iohannis nu pare a fi nici pe departe salvatorul naţiunii, preşedintele perfect, politicianul cinstit până la os sau soluţia salvatoare pentru economia României. Dar nimeni nu-l atacă pe aceste considerente. Problema unei naţiuni este una singură: Tace!

 • Guvernarea lui doi şi-un sfert
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Guvernarea lui doi şi-un sfert

  Am recitit programul de guvernare al USL şi am constatat că nicio prioritate din cele cinci stabilite nu a fost îndeplinită.

 • Băsescu, Blejnar și telefonul
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Băsescu, Blejnar și telefonul

  Sorin Blejnar a fost cel interceptat, iar în locul lui Băsescu putea fi și Obama, sau Papa de la Roma, că discuția tot ar fi fost înregistrată.

 • Hidra cu trei capete
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Hidra cu trei capete

  Justiţia îşi va spune cuvântul joi, 11 octombrie, în ceea ce priveşte insolvenţa Hidroelectirca.

 • Puciul de la Apărare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Puciul de la Apărare

  Indiferent de cine vine la guvernare, soarta României pare a fi pecetluită: o ţară de mâna a doua.

 • Ce aveţi cu viitorul preşedinte?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce aveţi cu viitorul preşedinte?

  Toată lumea ţipă că Dan Diaconescu, viitorul preşedinte al României, aşa cum se prezintă el la OTV, a preluat Oltchim Râmnicu Vâlcea.

 • Paşii mărunţi ai ruşilor în România
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Paşii mărunţi ai ruşilor în România

  [...] „Ţineţi cont că sunt preşedinte de 8 ani şi firme ruseşti deţin aproape integral producţia de oţel a României, cel puţin producţia de oţeluri speciale este în mâna unor investitori ruşi.

 • Vânzarea Oltchim: ghici ghicitoarea mea!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Vânzarea Oltchim: ghici ghicitoarea mea!

  Tu ai cumpăra o fabrică dacă ştii că în acţionariatul ei sunt nişte investitori nemţi, agresivi (au 32% împreună cu un fond de investiţii!), cu puternice legături politice în România şi care acţionează concertat pe bursă?

 • O Românie „combinată“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  O Românie „combinată“

  Trântesc portiera maşinii, îmi pun centura şi demarez. După câţiva kilometri de trafic sufocant mă opresc la coadă la barieră.

 • Sorine, e bine fără tine!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sorine, e bine fără tine!

  Veniturile la bugetul României au crescut cu peste opt miliarde de lei în primele şapte luni din 2012 faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.