Stiri despre mesteacan

  16 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Cum să elimini toxinele din organism
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum să elimini toxinele din organism

  Ţi se întâmplă să te simţi deseori extrem de obosită, iar atunci când te uiţi în oglindă să constaţi că cercurile negre de sub ochi sunt primele pe care le remarci? Stresul şi alimentaţia necorespunzătoare, din cauza stilului de viaţă haotic, îşi pun amprenta asupra organismului. Iată ce poţi face pentru a elimina toxinele!

 • Autorul accidentului de
pe Mesteacăn contestă măsura arestării preventive
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Autorul accidentului de pe Mesteacăn contestă măsura arestării preventive

  Bărbatul care este cercetat pentru ucidere din culpă după ce a provocat un accident rutier pe Mesteacăn a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. El, însă, a contestat măsura. În urma accidentului pe care l-a provcat, teri persoane au murit şi alte tei au ajuns la spital.

 • Seva de mesteacăn, „elixirul magic al şamanilor“. Pensiunea din Apuseni unde turiştii sunt trataţi cu băutura curativă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Seva de mesteacăn, „elixirul magic al şamanilor“. Pensiunea din Apuseni unde turiştii sunt trataţi cu băutura curativă

  Mesteacănul mai este denumit şi arborele vieţii. Originar din Siberia, copacul este des întâlnit şi în România, mai ales în zonele deluroase, dar, uneori, şi la câmpie. Seva de mesteacăn este cunoscută pentru capacităţile sale curative deosebite care au fost testate de-a lungul anilor prin numeroase studii medicale şi se poate utiliza atât intern, cât şi extern.

 • Top leacuri pentru problemele renale
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Top leacuri pentru problemele renale

  Sănătatea rinichilor poate fi menţinută şi cu ajutorul câtorva aliaţi din natură. Printre remediile utile în acest sens se numără plantele cu efect antiinflamator, diuretic şi antiinfecţios.

 • Mesteacănul are grijă de rinichi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mesteacănul are grijă de rinichi

  Arbore cu nenumărate proprietăţi medicinale, mesteacănul este un medicament natural eficient mai ales în tratarea afecţiunilor rinichilor. În acest scop sunt folosite mai ales frunzele, dar şi scoarţa.

 • Ceaiuri pentru afecţiuni ale rinichilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ceaiuri pentru afecţiuni ale rinichilor

  Cele mai frecvente afecţiuni ale rinichilor sunt pietrele sau calculii renali. Aceste probleme trebuie tratate de la primele simptome. În cazurile de litiază renală mai puţin severe, pot da rezultate foarte bune ceaiurile pentru afecţiuni ale rinichilor.

 • Ce poţi trata cu scoarţă de copac
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce poţi trata cu scoarţă de copac

  Terapia cu scoarţă de copac sau silvoterapia poate preveni sau ameliora diferite afecţiuni. Printre acestea se numără reumatismul sau varicele, boli pentru care scoarţa de copac este un adevărat inamic.

 • Alungă oboseala cu leacuri din natură
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Alungă oboseala cu leacuri din natură

  Nici nu a început bine anul şi te simţi epuizat? Ai da orice pentru încă o oră de somn liniştit, fără griji? De vină poate fi suprasolicitarea de la serviciu sau unele dereglări din organism.

 • Leacuri blânde de şters pistruii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Leacuri blânde de şters pistruii

  Deşi unii îi consideră semn distinctiv de frumuseţe, pentru multe persoane pistruii pot fi deranjanţi. Iată cum poţi scăpa de ei folosind remedii naturale!

 • Mesteacănul previne calculii renali
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mesteacănul previne calculii renali

  Mesteacănul conţine saponine, substanţe amare, tanin şi ulei volatil. De la acest arbore se utilizează frunzele, dar şi scoarţa, seva şi mugurii, care au efect antiseptic şi cicatrizant.

 • Mesteacănul, antireumatic natural
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mesteacănul, antireumatic natural

  Principiile active ale mesteacănului se datorează mai ales uleiului volatil, substanţelor amare şi taninului din compoziţia sa. De la acest arbore pot fi valorificate scoarţa, frunzele, seva şi mugurii.

Modifică Setările