Stiri despre magic fm

  15 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Festivalul KIMARO, 12-15 august, în Portul Constanţa
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Festivalul KIMARO, 12-15 august, în Portul Constanţa

  Kiss FM, Magic FM şi Rock FM prezintă KIMARO, cel mai mare festival al muzicii româneşti: patru zile de neuitat, alături de unii dintre cei mai iubiţi artişti din Romania şi hiturile lor, între 12 şi 15 august, în Portul Constanţa, la Poarta 1.

 • Sportul, mai benefic pentru sănătatea mentală decât banii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sportul, mai benefic pentru sănătatea mentală decât banii

  Poate că nu toată lumea se distrează în timp ce face sport, dar activitatea fizică are în mod evident un impact pozitiv asupra bunăstării noastre psihice. Un grup de cercetători de la Yale au descoperit că activitatea fizică ne poate îmbunătăţi starea de spirit chiar mai mult decât rotunjirea veniturilor.

 • Cum să eviţi depresia cauzată de singurătate
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum să eviţi depresia cauzată de singurătate

  În decursul anului trecut, poate ne propusesem să ieşim mai mult la întâlniri, să cunoaştem persoane noi, să călătorim într-un loc pe care de mult voiam sa-l vedem, să mergem la un concert al trupei preferate sau să facem voluntariat. Acum, aceste activităţi sunt extrem de limitate şi nici perspectivele pe termen lung nu sunt foarte îmbucurătoare.

 • De ce
e aşa greu să găseşti pe cineva
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De ce e aşa greu să găseşti pe cineva

  Ne este greu să ne găsim jumătatea pentru că am ajuns să aşteptăm de la un singur om cât pe vremuri aşteptam de la un sat întreg, conform unui articol de pe Thrive Global.

 • Oare eşti dependent de stres?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Oare eşti dependent de stres?

  Stresul face parte din reacţia noastră evolutivă de luptă sau fugă (fight or flight) şi, din punct de vedere biologic, odată ce stresul s-a activat, corpul pompează în organism hormoni, printre care cortizolul, „hormonul stresului”, adrenalina şi dopamina, pentru a ne centra puterile şi, astfel, se opresc funcţiile neesenţiale (precum digestia), pentru a canaliza resursele către muşchi şi creier.

 • Andra: „Vreau o fetiţă la anul
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Andra: „Vreau o fetiţă la anul"

  Cântăreaţa Andra a declarat într-o emisiune radio că şi-ar dori de la Moş Crăciun o surioară pentru băieţelul ei, David.

 • O zi cu muzica lui Rod Stewart, la Magic FM
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  O zi cu muzica lui Rod Stewart, la Magic FM

  Magic FM îl sãrbãtoreşte mâine pe Rod Stewart, artistul britanic care a vândut zeci de milioane de albume în toatã lumea şi care îşi va publica în acest an mult aşteptata autobiografie.

 • 5 întrebări pentru Cristi Hrubaru
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  5 întrebări pentru Cristi Hrubaru

  Cristi Hrubaru este prezentatorul matinalului de la postul de radio Magic FM şi reporterul de la emisiunea „Cronica cârcotaşilor“ care oferă cadouri amuzante intervievaţilor.

Modifică Setările